Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Utrecht

Wasco Utrecht

Mississippidreef 91A
3565 CE Utrecht
088 099 5360
vestiging.utrecht@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Vanwege de coronacrisis zijn onze vestigingen tijdelijk geopend van 07.00 tot 16.00 uur.


Welkom bij Wasco Utrecht

Bij groothandel Wasco Utrecht zorgen wij ervoor dat je met een blij gevoel weggaat en we hopen dat je de volgende keer ook weer met een blij gevoel terugkomt. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag jouw vraag, maar je kunt ook bij ons binnenkomen voor een gezellig praatje. Zolang de sfeer goed is, komen we samen altijd tot een oplossing. 

Vertrouwen

Wij vinden het belangrijk dat jij vertrouwen in ons hebt. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te bedienen en jou een antwoord te geven op je vraag. Als wij het zelf niet op kunnen lossen, dan zorgen we ervoor dat we via een andere weg een oplossing bieden. Dat is de reden dat veel van onze klanten graag bij ons komen, zij hebben vertrouwen in ons. 

Netjes en overzichtelijk

Onze vestiging zit op een prachtige locatie en wij doen die mooie locatie graag eer aan. De vestiging Wasco Utrecht wordt daarom zo mooi en netjes mogelijk gehouden, waar onze klanten altijd erg blij mee zijn. Zo houden we ons pand overzichtelijk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd een praatje gemaakt kan worden, dus de sfeer is altijd goed. Veel klanten vinden het een feest om bij ons te komen. 

Kom jij binnenkort ook bij ons langs met je vraag? We bieden je dan graag een kopje koffie aan en gaan samen op zoek naar een antwoord. Hopelijk tot snel!

Medewerkers Wasco UtrechtWie zijn wij?
Dennis van Kooten
Vestigingsleider
bel mij
Erik Telkamp
Baliemedewerker
bel mij
Sebastiaan van Beek
Baliemedewerker
bel mij

Activiteitenkalender
  • jun25
    Jubileumbarbecue
    16.30 - 19.00
    Natuurlijk kan onze traditie van de barbecue op de vestigingen niet ontbreken bij ons 50-jarig jubileum. Op 25 juni zullen we daarom de Green Egg aansteken...
    lees meer
Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.