Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Zeist

Wasco Zeist

Woudenbergseweg 19-C15
3707 HW Zeist
088 099 5350
vestiging.zeist@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Het dragen van een mondkapje is in onze vestiging verplicht. Houd hier rekening mee bij je komst.


Mondkapje verplicht

Al meer dan 40 jaar jouw groothandel in Zeist

Welkom bij Wasco Zeist, waar de medewerkers altijd met je meedenken. Het is ons doel om jouw klus te laten slagen, dus wij zullen je altijd helpen door goed advies te geven of door je de juiste artikelen te leveren. Dat doen wij al meer dan 40 jaar in Zeist en we hopen dit nog heel lang te blijven doen. 

Een tevreden klant is voor ons het belangrijkste

Ons team probeert altijd mee te denken met onze klanten. Dat is de enige manier waarop we ervoor kunnen zorgen dat jij goed geholpen wordt en dat je dus tevreden de deur uit gaat. Dat is voor ons de mooiste uitdaging die er is, want iedere dag is anders. Wij weten nooit met welke vraag jij komt, maar wij gaan altijd op zoek naar een antwoord. 

Hopelijk draagt onze openheid ook een beetje bij aan jouw tevredenheid. Wij proberen te zorgen voor laagdrempeligheid, zodat jij weet dat je met iedere vraag bij ons terecht kunt. Zo kunnen wij zo veel mogelijk klanten helpen aan de producten die zij nodig hebben. 

Bosrijke omgeving

Naast dat je bij ons altijd geholpen wordt, is onze vestiging ook nog eens mooi om te bezoeken. Het pand staat in een bosrijke omgeving. De vestiging heeft ook een groen dak, waardoor het prachtig in de omgeving past. 

Wij hopen jou binnenkort als klant te mogen ontvangen bij Wasco Zeist. Wij staan voor je klaar.

Jaap van Sonderen – vestigingsleider
Ed Renes en Ronald Meijerink – baliemedewerkers

 Wie zijn wij?
Jaap van Sonderen
Vestigingsleider
bel mij
Mustafa Saridas
Baliemedewerker
bel mij
Ed Renes
Baliemedewerker
bel mij
Ronald Meijerink
Baliemedewerker
bel mij

Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.