Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Zwolle

Wasco Zwolle

Botterweg 14
8042 PA Zwolle
088 099 5220
vestiging.zwolle@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Het dragen van een mondkapje is in onze vestiging verplicht. Houd hier rekening mee bij je komst.


Mondkapje verplicht

Bij Wasco Zwolle sta jij altijd op één

Welkom bij Wasco Zwolle, de vestiging waar de klant centraal staat. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt. Wij denken altijd mee in mogelijkheden en oplossingen, zodat jij niet met lege handen de deur uitgaat. 

Uitdagingen aangaan

Wij gaan graag een uitdaging aan op installatiegebied. Heb jij dus een lastige kwestie waar je zelf het antwoord niet op kunt vinden? Loop dan bij ons naar binnen. Wij, Raymond en Vincent, gaan met jou samen op zoek. Natuurlijk pakken we dit op een professionele manier aan, maar er is bij ons ook zeker ruimte voor plezier. 

Komen we niet direct met een antwoord op je vraag of speelt er iets op het moment dat jij niet bij ons aanwezig bent in de vestiging? Dan houden we je natuurlijk op de hoogte. Wij zullen je te allen tijde informeren. 

Een stap extra

Zoals gezegd staat de klant centraal. Dat betekent dus ook dat wij voor jou altijd een stap extra zetten. Dit kan betekenen dat we, indien mogelijk, het benodigde artikel komen brengen. Of het kan betekenen dat als een onderdeel niet los op de plank ligt, maar wel bij een ander onderdeel is ingesloten, dat we het artikel uit de combi halen en aan jou meegeven. Zo kan jij verder met je klus. Uiteraard voegen we het artikel later weer bij de combi, zodat ook deze weer compleet is. 

Naast dat we complimenten krijgen voor onze service, krijgen we die ook voor ons pand. We hebben een mooie vestiging met veel daglicht door de voorgevel met veel glas. Wij zorgen ervoor dat onze shop er altijd netjes en strak uitziet en we schenken je een lekker bakje koffie. 

Wij hopen dat wij je binnenkort mogen ontvangen bij Wasco Zwolle!

Raymond Boers en Vincent de Jonge

 

 Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging. 

Koudemiddelen

Wasco is depothouder van diverse koudemiddelen. Op deze vestiging hebben we koudemiddelen voor je liggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezig bent met een klus en dat je dan net wat gas tekort komt. Dan is Wasco altijd in de buurt, want je kunt zo naar deze vestiging gaan om makkelijk en snel wat koudemiddelen op te halen. Zo hoef jij je klant nooit teleur te stellen.


Wie zijn wij?
Raymond Boers
Vestigingsleider
bel mij
Vincent de Jonge
Baliemedewerker
bel mij