Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Remeha Remeha Azorra Ace 200 hybride warmtepompboiler

artikelnr: 0800173leveranciersnr:  7785411

De Remeha Azorra Ace warmtepompboiler is compact, stil, krachtig en bovenal milieuvriendelijk. Deze warmtepompboiler kan daarnaast dienen als vervanging van oude (elektrische) boilers en bij het verduurzamen van woningen in renovatieprojecten. De Azorra Ace is uitstekend geschikt voor het...

Lees meer
Bruto prijs: €2.500,00per stuk
Kenmerken
MerkRemeha
Leverancierscode7785411
EAN-Code3661238792975
Beschermingsklasse volgens IEC 61140I
Breedte705 mm
ModelMonobloc
Hoogte1528 mm
Diepte705 mm
Gewicht102 kg
Opgenomen vermogen0.68 kW
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Remeha Azorra Ace warmtepompboiler is compact, stil, krachtig en bovenal milieuvriendelijk. Deze warmtepompboiler kan daarnaast dienen als vervanging van oude (elektrische) boilers en bij het verduurzamen van woningen in renovatieprojecten. De Azorra Ace is uitstekend geschikt voor het maken van warm water in woningen of wooncombinaties waarbij plaatsing in de garage, zolder of kelder tot de mogelijkheden behoort.

Koudemiddel R290
De Azorra Ace warmtepompboiler gebruikt warmte uit de woning of de buitenlucht voor het maken van sanitair warmwater. De daarvoor benodigde koelkring is een gesloten systeem waarin R290 koudemiddel (propaan) de rol van energiedrager speelt.

Geschikt voor hydraulische bijverwarming
Deze hybride uitvoering is geschikt voor hydraulische bijverwarming. Dat betekend dat het water niet alleen via de warmtepompfunctie verwarmt kan worden, maar ook in een hybride opstelling met een cv-ketel of thermische zonnepanelen.

Breed inzetbaar
Doordat de Azorra Ace warmte uit de woning of buitenlucht gebruikt voor het maken van sanitair warmwater kan dat een aanzienlijke besparing opleveren op de combinatie van gas en elektra. De 200 liter uitvoering van de Azorra Ace dekt namelijk met gemak de dagelijkse warmwater behoefte van een gezin tot maximaal 4 personen.

Kenmerken

  • legionella-vrij door tapwater van 65˚ C
  • leverbaar met een inhoud van 200 of 250 liter
  • ook leverbaar in een versie voor hydraulische bijverwarming (H)
  • productie van sanitair warm water met behulp van een warmtepomp
  • keuze tussen aanzuiging van omgevingslucht of buitenlucht
  • ingebouwde elektrische weerstand voor boost functie
  • koudemiddel: R290 (propaan)

Makkelijk inpasbaar
Het grote voordeel van de Azorra Ace is dat deze warmtepompboiler eenvoudig inpasbaar is. Doordat de warmtepomp-unit bovenop de boiler geplaatst is hoeft er géén losse buiten-unit geplaatst te worden wat het installeren ervan vergemakkelijkt.