Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Mastercool weegschaal in koffer met LCD uitleesunit, schakelt uit na 180 minuten, geschikt tot 50 kg met certificaat NMI conform BRL100/2

artikelnr: 90060084leveranciersnr:  98211-A

Let op: Zonder certificaat of kalibratie rapport, neem bij aanschaf contact op met onze verkoopbinnendienst of één van onze specialisten voor een éénmalige afhandeling!

Opladen...

Lees meer
Bruto prijs: €958,70per stuk
Kenmerken
MerkMastercool
Leverancierscode98211-A
Product soortWeegschaal
Overige artikelcodes98211-A
Uitgebreide info

Let op: Zonder certificaat of kalibratie rapport, neem bij aanschaf contact op met onze verkoopbinnendienst of één van onze specialisten voor een éénmalige afhandeling!

Opladen programmering: Hiermee kan de gebruiker de gewenste hoeveelheden programmeren. Voordat het opladen is voltooid klinkt een alarm zodat de gebruiker voldoende tijd heeft het koelmiddel aanbod uit te schakelen.

Pause / laden: (Met behulp van de 98230 Charging Solenoid Module)

Tankinhoud programmering: Hiermee kan de gebruiker de hoeveelheid koelmiddel in de tank uitlezen.

Repeat: Hiermee kan de gebruiker eerder opgeslagen hoeveelheid bekijken.

Specificaties:

  • Voldoet aan de Europese (OIML) Normen
  • Capaciteit: 50 kg
  • Nauwkeurigheid: ± 50 g
  • Resolutie: 0,05 kg
  • 3 uur AUTO OFF-functie
  • Bedrijfstemperatuur 0 tot 49°C
  • Levensduur batterij (ongeveer 40 uur)
  • 22 x 22cm platform

Met een NMI certificaat.

Mastercool connect app voor vanaf iOS 11 en Android versie 6 of hoger voor weergave en datalogging via je smartphone of tablet. Koppel de Mastercool manifold, vacuümmeter, thermometer, hygrometer en weegschaal en verzend de gegevens zonder deze op te schrijven.