Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Advanced DrainKleen condensafvoerreiniger 1 shot 250ml

artikelnr: 90570514leveranciersnr:  S010106B

Condensafvoerreiniger en ontstopper. DrainKleen One Shot is speciaal ontwikkeld om verstoppingen in condensafvoeren van ACR-systemen te verwijderen. Het is een krachtige, vloeibare afvoerreiniger in een ideale maat voor het behandelen van één enkele condensafvoer. Dankzij de...

Lees meer
Bruto prijs: €11,84per stuk
Kenmerken
MerkAdvanced
LeverancierscodeS010106B
EAN-Code5060292050508
Product soortOntstopper
SerieDrainkleen
Uitgebreide info

Condensafvoerreiniger en ontstopper. DrainKleen One Shot is speciaal ontwikkeld om verstoppingen in condensafvoeren van ACR-systemen te verwijderen. Het is een krachtige, vloeibare afvoerreiniger in een ideale maat voor het behandelen van één enkele condensafvoer. Dankzij de unieke tuit met zwanenhals van de doseerfles kan het product zelfs eenvoudig worden gebruikt bij moeilijk bereikbare condensafvoeren.