Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Atag zonnecollectorset 5m² met 2 collectoren opdak h/v

artikelnr: 0650427leveranciersnr:  COS1086U

Met behulp van een ATAG zonnecollectorsysteem wordt het mogelijk om beduidend op de energierekening te besparen. Het is mogelijk om per jaar bijna 80% van de benodigde warmte op te wekken uit de warmte van de zon. Daarvoor hoeft de zon niet eens de hele dag te schijnen; ook gewoon daglicht...

Lees meer
Bruto prijs: €2.346,05per stuk
Kenmerken
MerkAtag
LeverancierscodeCOS1086U
EAN-Code8719743861169
Energie-efficiëntieklasseA
Totale oppervlakte5 m²
Collectorefficiëntie67 %
Primaire coëfficiënt (a1)3.67 W/(m².K)
Secundaire coëfficiënt (a2)0.02 W/(m².K²)
Instralingshoekmodifier (IAM)0.96
Optische efficiëntie0.856 %
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Met behulp van een ATAG zonnecollectorsysteem wordt het mogelijk om beduidend op de energierekening te besparen. Het is mogelijk om per jaar bijna 80% van de benodigde warmte op te wekken uit de warmte van de zon. Daarvoor hoeft de zon niet eens de hele dag te schijnen; ook gewoon daglicht is al voldoende om zonnewarmte via een zonnecollector op te wekken!

Een zonnecollector is een toestel dat zonlicht omzet in warmte. Deze warmte kan vervolgens gebruikt worden voor het verwarmen van ruimtes of (tap)water. Het rendement is grotendeels afhankelijk van de collectoropbrengst en van de plaatsing van de collectoren ten opzichte van de zon.

Kenmerken:

  • Geïntegreerd in het dak, afgewerkt met bijpassende gootdelen en 'loodslab'
  • Collector met hoogste opbrengst per m²
  • Gemakkelijk koppelbaar tot 4 collectoren
  • Gemaakt van gehard glas en aluminium profiel
  • Snel en eenvoudig te installeren
  • Geen bouwkundige ingrepen noodzakelijk
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • Onderhoudsarm
  • Staand of liggend te plaatsen
  • Nederlands fabricaat en Europees kenmerk: Solar Keymark

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

1