Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Bosch Compress 3400i hybride warmtepompset 6 kW Split

artikelnr: A0550915leveranciersnr:  8732952515 ACTIE

De Nefit Bosch Compress 3400i split lucht/water warmtepompen bieden hoogwaardige technologie voor de prijs van een instapmodel. Er zijn zowel volledig gasloze, als hybride varianten van 4 tot 14 kW. De compacte hybride binnenunit maakt de combinatie met een bestaande HR-ketel en cv-installatie...

Lees meer
Bruto prijs: €4.500,00per stuk
Kenmerken
MerkBosch
Leverancierscode8732952515 ACTIE
Product soortWarmtepomp
SerieCompress
TypeSplit
ModelBuitendeel
ToepassingHybride
Capaciteit6 kW
Uitvoeringlucht/water
ISDEJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Nefit Bosch Compress 3400i split lucht/water warmtepompen bieden hoogwaardige technologie voor de prijs van een instapmodel. Er zijn zowel volledig gasloze, als hybride varianten van 4 tot 14 kW. De compacte hybride binnenunit maakt de combinatie met een bestaande HR-ketel en cv-installatie mogelijk. Bij deze hybride oplossing wordt het warm water via de cv-ketel geleverd.

Eenvoudige bediening
Met de Compress 3400i AWS kun je jouw verwarming eenvoudig en integraal aansturen. Via het display op het toestel kun je alle instellingen heel eenvoudig aanpassen. Bovendien kun je met de Bosch HomeCom Easy-app de kamertemperatuur eenvoudig via je smartphone of tablet instellen.

Details

  • Hybride varianten van 4 tot 14 kW
  • Split buitenunit
  • Buitenunit: stil, compact en veel plaatsingsflexibiliteit
  • Bediening via je smartphone (Bosch HomeCom Easy app)
  • Koudemiddel R32 (230V) / R410A (400V-varianten)
  • Eenvoudig te installeren
  • Optimale prijs-prestatieverhouding

Toekomstbestendige technologie
De nieuwe Compress 3400i AWS biedt je maximaal comfort en verzekert je van uiterste efficiënte verwarming, koeling en warmwatervoorziening. Met deze slimme warmtepomp investeer je in een toekomstbestendige technologie voor een aangenaam binnenklimaat. Voor deze warmtepomp geldt een gunstige subsidieregeling. Raadpleeg de subsidiewijzer voor het actuele subsidiebedrag dat je kan ontvangen.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.775,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA22458.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.