Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Burgerhout Outdoor luchtinlaat PP concentrisch 80/125 mm

artikelnr: 3908265leveranciersnr:  400455000

Het Outdoor-systeem van Burgerhout is ideaal voor de buiteninstallatie van een gesloten rookgasafvoersysteem voor een hr-ketel. Het bestaande Outdoor-systeem was al geschikt voor horizontale gevel uitmonding, waarna het systeem langs de gevel geleid kan worden. Nu is er ook een oplossing...

Lees meer
Bruto prijs: €224,46per stuk
Kenmerken
MerkBurgerhout
Leverancierscode400455000
EAN-Code8712798511287
KleurMateriaal eigen kleur
VormVerloop
Max. mediumtemperatuur (continu)120 °C
KOMO-keurNee
Gastec QANee
Lengte aansluiting 180.5 mm
Lengte aansluiting 280.5 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Het Outdoor-systeem van Burgerhout is ideaal voor de buiteninstallatie van een gesloten rookgasafvoersysteem voor een hr-ketel. Het bestaande Outdoor-systeem was al geschikt voor horizontale gevel uitmonding, waarna het systeem langs de gevel geleid kan worden. Nu is er ook een oplossing om verticaal door, bijvoorbeeld, het platte dak naar buiten te gaan en vervolgens het systeem langs de gevel te leiden. Het systeem is zo ontworpen dat er geen corrosie of ijsvorming kan ontstaan. Het Outdoor-systeem van Burgerhout is bovendien heel eenvoudig te monteren. De rookgaspijp is van duurzaam kunststof PP vervaardigd en de buitenmantel is glanzend gepolijst rvs – prachtig materiaal voor de vakman. Het uitgebreide pakket met slimme accessoires helpt met de montage van het systeem.