Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Atlantic Calypso VM warmtepompboiler 150 liter

artikelnr: 4002086leveranciersnr:  876188

Met een Atlantic Calypso warmtepompboiler kan er energiezuinig gebruik worden gemaakt van warm water. De in de boiler geïntegreerde warmtepomp neemt warmte op uit de buitenlucht en geeft deze af aan het tapwater in de boiler.

Goed voor het milieu en uw portemonnee

Lees meer
Bruto prijs: €1.871,00per stuk
Kenmerken
MerkAtlantic
Leverancierscode876188
EAN-Code3410538761880
Breedte539 mm
ModelMonobloc
Hoogte1557 mm
Diepte539 mm
Gewicht216 kg
Opgenomen vermogen2.15 kW
Materiaal reservoirStaal geëmailleerd
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Met een Atlantic Calypso warmtepompboiler kan er energiezuinig gebruik worden gemaakt van warm water. De in de boiler geïntegreerde warmtepomp neemt warmte op uit de buitenlucht en geeft deze af aan het tapwater in de boiler.

Goed voor het milieu en uw portemonnee
De Calypso VM mag met trots het energielabel A+ dragen. De warmtepomp onttrekt 2/3e van de benodigde energie aan de omgevingslucht om het tapwater op te warmen tot 50-52°C. Elektriciteit is enkel nodig om de pomp te laten functioneren. Met een COP2 van 2,75( type VM-100L) en 3,21(type VM-150L) levert een Calypso op jaarbasis circa meer dan driemaal zoveel energie dan hij verbruikt!

Koppeling op PV (zonne-energie)
Door de versobering van de Nederlandse salderingsregeling, wordt de warmtepompboiler met optionele koppeling op PV-panelen, een aantrekkelijke oplossing. Door het PV-systeem te koppelen op de Caplyso warmtepompboiler wordt het mogelijk om in het boilervat gratis warmte op te slaan. Bij deze toepassing wordt de warmtepompboiler gebruikt als batterij, waarin de overtollige opgewekte energie wordt opgeslagen. Door de duurzame opwekking van warm tapwater middels de combinatie van warmtepomp en PV-systeem, wordt er naast elektriciteit ook nog eens fors op gas bespaard.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 725,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA14597.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.