Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Comfort Line buisisolatie / leidingisolatie voor buiten, zelfklevend, isolatiedikte=19 mm, ø28 mm, lengte=2 m, UV en weerbestendig

artikelnr: 3320005

De Comfort Line buisisolatie / leidingisolatie voor buiten is o.a. geschikt om 28 mm leidingwerk vanaf de monoblock warmtepomp of biomassaketel naar de woning te isoleren. 

De twee meter lange buisisolatie stukken zijn zelfklevend, dat betekent dat ze zijn voorgesneden en...

Lees meer
Bruto prijs: €33,61per stuk
Kenmerken
MerkComfort Line
Product soortBuisisolatie
Lengte2 meter
Aansluitmaat28 x 19 mm
Diameter28 mm
Uitvoeringzelfklevend
Overigeisolatiedikte: 19 mm
Uitgebreide info

De Comfort Line buisisolatie / leidingisolatie voor buiten is o.a. geschikt om 28 mm leidingwerk vanaf de monoblock warmtepomp of biomassaketel naar de woning te isoleren. 

De twee meter lange buisisolatie stukken zijn zelfklevend, dat betekent dat ze zijn voorgesneden en zijn voorzien van een verwijderbare plakstrip. Dit zorgt voor eenvoudige en snelle installatie. Ook zijn de producten voorzien van een extra zelfklevende overslagflap en PVC coating wat zorgt voor de UV en weerbestendigheid.

Eigenschappen en voordelen:
• Geschikt voor 28 mm leidingwerk,
• Isolatiedikte van 19 mm,
• Voorkomt warmteverlies en verbetert de efficiëntie van bijv. een warmtepomp,
• Zelfklevend en voorzien van een extra zelfklevende overslagflap,
• PVC coating die zorgt voor UV en weerbestendigheid.