Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Comfort Line isolatieset t.b.v. muurdoorvoer/aansluitleiding monoblock warmtepomp, 22-28 mm, 2 stuks, inclusief bochten en tape

artikelnr: 3320004

Om leidingwerk vanaf de monoblock warmtepomp of biomassaketel naar een woning te laten lopen, moeten de leidingen door de buitenmuur lopen. Wanneer de leidingen niet goed geissoleerd worden zullen er koudebruggen ontstaan met warmteverlies als gevolg. Het is volgens MIS3005 vereist dat leidingen...

Lees meer
Bruto prijs: €36,71per stuk
Kenmerken
MerkComfort Line
Product soortIsolatieset
Aansluitmaat22 mm / 28 mm
Uitgebreide info

Om leidingwerk vanaf de monoblock warmtepomp of biomassaketel naar een woning te laten lopen, moeten de leidingen door de buitenmuur lopen. Wanneer de leidingen niet goed geissoleerd worden zullen er koudebruggen ontstaan met warmteverlies als gevolg. Het is volgens MIS3005 vereist dat leidingen die door buitenmuren lopen voldoende geïsoleerd moeten zijn.

Deze Comfort Line muurdoorvoer isolatieset  zorgt voor thermische isolatie van de aansluitleiding buiten en binnen de muur. De set wordt compleet geleverd met bochten en tape om netjes alles af te werken en warmteverlies te vermijden. 

Eigenschappen:
- Voorkomt warmteverlies.
- 19 mm muurisolatie met een stevige PVC-coating anti UV.
- Geschikt voor zowel 22 mm als 28 mm leidingwerk.

Inhoud pakket:
- 2 x rechte lengtes isolatie, lengte 33 cm. 
- 2 x voorgesneden bochten van 90°.
- 2x lengtes isolatie tape, breedte 19mm.