Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Climalife Acitest Unipro WW zuurgraadtest (doos a 6 stuks)

artikelnr: 90401016leveranciersnr:  3.011.163

De Acitest Unipro WW, ontwikkeld door Climalife, maakt het mogelijk de zuurtegraad van compressorolie (met en zonder additieven) onmiddellijk te controleren, ongeacht de aard (Mineraal, Alkylbenzeen, Polyolester, Polyalfaolefine, Polyvinylthers) ervan.

Het geeft een indicatie van...

Lees meer
Bruto prijs: €62,00per verpakking
Kenmerken
MerkClimalife
Leverancierscode3.011.163
Product soortZuurgraadtest
Verpakkingshoeveelheid6 stuks
Uitgebreide info

De Acitest Unipro WW, ontwikkeld door Climalife, maakt het mogelijk de zuurtegraad van compressorolie (met en zonder additieven) onmiddellijk te controleren, ongeacht de aard (Mineraal, Alkylbenzeen, Polyolester, Polyalfaolefine, Polyvinylthers) ervan.

Het geeft een indicatie van de conditie: goedlimietzuur.

Deze zuurgraadtest levert een snelle diagnose op die de veiligheid en de productiviteit van de installaties verhoogt door het risico op breuken en mogelijke defecten als gevolg van de zuurgraad van de olie te verminderen.

Het wordt geleverd in een flesje met een grote opening voor het gemakkelijk vullen van de te testen olie, waardoor de gehele behandeling vereenvoudigd wordt. Voor de Acitest Unipro WW hoeft het zuurgetal (TAN: Total Acid Number) niet gekend te zijn.

Toepassing

De Acitest Unipro WW biedt een snelle diagnose die de veiligheid en productiviteit van installaties verhoogt door het risico op breuken en mogelijke storingen in verband met de zuurgraad van de olie te verminderen. Een te hoge zuurgraad in een circuit vormt een gevaar voor koelinstallaties. Het onmiddellijke resultaat van de test maakt het mogelijk om snel in te grijpen om compressorstoringen te voorkomen die kostbaar zijn in termen van onderdelen en arbeid, maar ook wanneer de productie stopt.

Gebruiksaanwijzing

Open het flesje en vul deze tot de bovenrand van het etiket met de te testen olie. Schroef het flesje dicht, schud 5-10 seconden, en laat ten slotte 15 seconden rusten en observeer de kleurverandering van de vloeistof. 

  • Het mengsel blijft blauw: de zuurgraad van de olie vertoont geen afwijkingen. 
  • Het mengsel wordt groen: de zuurgraad van de olie heeft de grenswaarde bereikt. Het vereist een oliewissel met vervangen van filter/droger.
  • Het mengsel wordt geel: een te hoge zuurgraad van de olie vormt een risico en houdt in dat het circuit moet worden gereinigd met daarna een oliewissel en de filter/drogers te vervangen.