Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Climalife Friogel Neo geconcentreerd monopropyleen glycol 20L jerrycan

artikelnr: 90401010leveranciersnr:  3.011.303

Friogel® Neo (monopropyleen glycol)

  • Temperatuurbereik: -28°C / +150°C
  • Niet giftig, foodgrade
  • Langwerkende organische inhibitoren...
Lees meer
Bruto prijs: €106,00per stuk
Kenmerken
MerkClimalife
Leverancierscode3.011.303
Product soortGlycol
SerieFriogel Neo
TypeMono-propyleen
Inhoud20 liter
Uitgebreide info

Friogel® Neo (monopropyleen glycol)

  • Temperatuurbereik: -28°C / +150°C
  • Niet giftig, foodgrade
  • Langwerkende organische inhibitoren

Friogel® Neo, op basis van monopropyleen glycol en corrosieinhibitoren, is een geconcentreerde koudedrager, special ontworpen voor de secundaire circuits van koelinstallaties die op lage temperaturen werken en in de voedingsindustrie.

Na oplossing in water krijgt men met Friogel® Neo een product dat op efficiënte wijze beschermt tegen aanvriezen alsook tegen aantasting van de metalen die in de verschillende circuits van recente of oudere installaties aanwezig zijn (staal, aluminium, koper, messing, soldeersel, enz.). Deze bescherming werd bevestigd door veelvuldige statische en dynamische warmtetests.

De formule van Friogel® Neo is zonder Borax, een toevoegingsmiddel dat als giftig is geklasseerd. De anti-corrosie technologie gebruikt in Friogel® Neo is organisch, gebaseerd op geneutraliseerd carbonzuur, zonder fosfaat, nitriet en amine. De werkzame middelen dragen bij aan een langere levensduur van de protectie tegen corrosie.

De formule van Friogel® Neo wordt toegestaan als koelmiddel in systemen voor productie van drinkwater bij enkelvoudige uitwisseling, aangezien het geen enkel gevaar oplevert voor de volksgezondheid. Dit tot een maximale concentratie van 60% van het volume.