Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Daikin inverter analyzer

artikelnr: 91560851leveranciersnr:  2238609

Let opde kabelboom dient erbij besteld te worden en is los verkrijgbaar.

De inverter analyzer is speciaal ontworpen voor het analyseren en diagnosticeren van...

Lees meer
Bruto prijs: €267,05per stuk
Kenmerken
MerkDaikin
Leverancierscode2238609
Product soortAnalyzer
ToepassingInverter motor
Uitgebreide info

Let opde kabelboom dient erbij besteld te worden en is los verkrijgbaar.

De inverter analyzer is speciaal ontworpen voor het analyseren en diagnosticeren van invertergestuurde airconditioners. Als er een abnormale stop optreedt als gevolg van een opstartfout van de compressor of overbelasting van de uitvoerstroom (wat betekent dat de elektrische stroom die wordt geleverd hoger is dan wat het systeem kan verwerken) bij gebruik van een inverter-unit, is het moeilijk te beoordelen of de stop wordt veroorzaakt door een compressorstoring of een andere storing (hoofd-printplaat, voedingsmodule, enz.). De inverter-analyzer maakt het mogelijk om de oorzaak van problemen eenvoudig en veilig te beoordelen. Sluit een inverter-analyzer aan als ‘quasi-compressor’ in plaats van compressor en controleer het vermogen van de inverter.

Deze inverter analyzer is geschikt voor alle inverter-producten. Het kan tevens worden gebruikt met andere fabrikanten (dan Daikin) van airconditioners en producten anders dan airconditioners, die voorzien zijn van een inverter motor.

Leveringsomvang

  • 1x Daikin Inverter Analyser
  • 1x Handleiding