Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Danfoss thermostaatknop M30-React met ingebouwde voeler, 8-28 graden

artikelnr: 3251184leveranciersnr:  015G3030
M30 thermostaatknop type React met ingebouwde voeler en instelbare temperatuurbegrenzing. Past o.a. op radiatorafsluiters M30 radiatorafsluiters van merken Heimeier, Comap, Oventrop, Honeywell en Caleffi.De M30 uitvoering van de REACT thermostaatknoppen is door Danfoss op de markt gebracht...
Lees meer
Bruto prijs: €15,91per stuk
Kenmerken
MerkDanfoss
Leverancierscode015G3030
EAN-Code5715162436387
KleurWit
ModelRecht
RAL-nummer9016
Met nulstandNee
Instelbereik8 - 28
Reactietijd900 s
Verliesvermogen0 W
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
M30 thermostaatknop type React met ingebouwde voeler en instelbare temperatuurbegrenzing. Past o.a. op radiatorafsluiters M30 radiatorafsluiters van merken Heimeier, Comap, Oventrop, Honeywell en Caleffi.De M30 uitvoering van de REACT thermostaatknoppen is door Danfoss op de markt gebracht voor professionals die zich veel bezig houden met projectmatig werk. Deze aantrekkelijk geprijsde radiatorknop heeft een uistekende prijskwaliteit verhouding. Dit blijkt uit de hoogst mogelijke klasse van regelnauwkeurigheid. Dankzij deze klasse presteert hij volgens de norm het beste op het gebied van energieprestatie. Belangrijk voor woningcorporaties en VVE's die investeren in een betere energieprestatie van hun installatie. De temperatuurinstelling van de REACT is te begrenzen en te blokkeren. Hij wordt voornamelijk toegepast in combinatie met radiatoren met een ingebouwd ventiel voorzien van M30 draad of bestaande radiatorafsluiters van merken zoals Heimeier, Oventrop en Comap welke zijn voorzien van M30 draad.