Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Danfoss thermostaatknop RA-Aveo nulstand met ingebouwde voeler, 7-28 graden

artikelnr: 3251172leveranciersnr:  015G4098
De Aveo nulstand thermostaatknop past o.a. op Danfoss radiatorafsluiters type RA-DV en RA-N. Dankzij de nulstand is deze thermostaatknop volledig dicht te zetten. De temperatuur is instelbaar tussen de 7 en 28 graden.Met de Danfoss AVEO thermostaatknop kunt u per radiator de ruimtetemperatuur...
Lees meer
Bruto prijs: €35,15per stuk
Kenmerken
MerkDanfoss
Leverancierscode015G4098
EAN-Code5702424626167
KleurWit
ModelRecht
RAL-nummer9016
Met nulstandJa
Instelbereik7 - 28
Reactietijd600 s
Verliesvermogen0 W
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
De Aveo nulstand thermostaatknop past o.a. op Danfoss radiatorafsluiters type RA-DV en RA-N. Dankzij de nulstand is deze thermostaatknop volledig dicht te zetten. De temperatuur is instelbaar tussen de 7 en 28 graden.Met de Danfoss AVEO thermostaatknop kunt u per radiator de ruimtetemperatuur volautomatisch regelen. Het bijzondere van deze uitvoering is dat de is voorzien van een extra "0" stand waarmee de radiator ongeacht de ruimtetemperatuur volledig kan worden dicht gezetDe radiatorthermostaat reageert nauwkeurig op temperatuurschommelingen en zorgt ervoor dat de temperatuur in de ruimte aangenaam constant blijft. De AVEO thermostaatknop is voorzien van een unieke vloeistof/damp lading voor een snelle reactiesnelheid en optimaal stabiele ruimtetemperatuur. Hierdoor heeft u de maximale energiebesparing en beter comfort.Deze thermostaatknop past op de Danfoss radiatorafsluiters type RA-N, RA-DV en RA-G. Montage kan zonder gereedschap dankzij de handige 'click' verbinding. Met behulp van de standaard aanwezige begrenzingspinnen kunt u maximum en minimaal instelbare temperatuur begrenzen.