Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Danfoss thermostaatknop RA-Aveo vandaalbestendig met voeler op afstand

artikelnr: 3251181leveranciersnr:  015G4042
Vandaalbestendige thermostaatknop type RA-Aveo met voeler op afstand, pantserkap en instelbare begrenzing. Past o.a. op Danfoss radiatorafsluiters type RA-DV en RA-N. Een thermostaatknop met extra bescherming tegen vandalisme. Deze uitvoeirng van de Danfoss AVEO serie wordt door professionals...
Lees meer
Bruto prijs: €67,22per stuk
Kenmerken
MerkDanfoss
Leverancierscode015G4042
EAN-Code5702424626143
KleurWit
ModelRecht
RAL-nummer9016
Met nulstandNee
Instelbereik7 - 28
Reactietijd480 s
Verliesvermogen0 W
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Vandaalbestendige thermostaatknop type RA-Aveo met voeler op afstand, pantserkap en instelbare begrenzing. Past o.a. op Danfoss radiatorafsluiters type RA-DV en RA-N. Een thermostaatknop met extra bescherming tegen vandalisme. Deze uitvoeirng van de Danfoss AVEO serie wordt door professionals veelvuldig toegepast in scholen en andere openbare gelegenheden. De zeer solide bevestiging en behuizing in combinatie met de mogelijkheid om de temperatuurinstelling te blokkeren of te begrenzen, maakt deze thermostaatknop ideaal voor deze toepassing.Om extra besparing te realiseren wordt deze radiatorknop toepast in combinatie met de RA-N of RA-DV radiatorafsluiters. Deze radiatorafsluiters zijn voorzien van een mogelijkheid om maximale doorstroming door de radiator goed af te stellen. Deze afstelling eenmalig gedaan met behulp van de gratis te gebruiken installer App op uw smartphone, tablet of gewoon op de pc.