Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Danfoss thermostaatknop RA-React met ingebouwde voeler, 8-28 graden

artikelnr: 3251182leveranciersnr:  015G3080
De React thermostaatknop met ingebouwde voeler past o.a. op Danfoss radiatorafsluiters type RA-DV en RA-N en is zonder gereedschap te monteren met clickbevestiging. De minimum en maximum instelling is te begrenzen. De REACT serie thermostaatknoppen is door Danfoss op de markt gebracht voor...
Lees meer
Bruto prijs: €22,35per stuk
Kenmerken
MerkDanfoss
Leverancierscode015G3080
EAN-Code5702424625856
KleurWit
ModelRecht
RAL-nummer9016
Met nulstandNee
Instelbereik8 - 28
Reactietijd900 s
Verliesvermogen0 W
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
De React thermostaatknop met ingebouwde voeler past o.a. op Danfoss radiatorafsluiters type RA-DV en RA-N en is zonder gereedschap te monteren met clickbevestiging. De minimum en maximum instelling is te begrenzen. De REACT serie thermostaatknoppen is door Danfoss op de markt gebracht voor professionals die zich veel bezig houden met projectmatig werk. Deze aantrekkelijk geprijsde radiatorknop heeft een uistekende prijskwaliteit verhouding. Dit blijkt uit de hoogst mogelijke klasse van regelnauwkeurigheid. Dankzij deze klasse presteert hij volgens de norm het beste op het gebied van energieprestatie. Belangrijk voor woningcorporaties en VVE's die investeren in een betere energieprestatie van hun installatie. De temperatuurinstelling van de REACT is te begrenzen en te blokkeren. Hij wordt voornamelijk toegepast in combinatie met de Danfoss type RA-N en RA-DV radiatorafsluiters. Beide afsluiters zijn voorzien van een extra mogelijkheid om de waterstroom door de radiator energiezuinig af te stellen. Deze eenmalige afstelling wordt ook wel waterzijdig inregelen genoemd. De afstelling kan worden gedaan met behulp van de gratis installer app op de smarphone, tablet of gewoon een pc.