Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Delabie Be-Line hoekwandbeugel met verticale greep aluminium antraciet

artikelnr: 21324773leveranciersnr:  511949C

Met de serie Be-Line grepen en douchezitjes haal je design, comfort en veiligheid naar de badkamer. De hoekwandbeugel met verticale greep voor plaatsing op 2 muren zorgt voor extra comfort en veiligheid in de douche. Met plaatsing van een glijstuk op de hoekwandbeugel maak je er gelijk een...

Lees meer
Bruto prijs: €412,00per stuk
Kenmerken
MerkDelabie
Leverancierscode511949C
EAN-Code3456330172035
ModelHoekwandbeugel
OppervlaktebeschermingGecoat
Hoek90°
MateriaalkwaliteitOverig
MateriaalAluminium
BevestigingswijzeWand
BasiskleurGrijs
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Met de serie Be-Line grepen en douchezitjes haal je design, comfort en veiligheid naar de badkamer. De hoekwandbeugel met verticale greep voor plaatsing op 2 muren zorgt voor extra comfort en veiligheid in de douche. Met plaatsing van een glijstuk op de hoekwandbeugel maak je er gelijk een glijstang van. De verticale greep kan zowel links als rechts geplaatst worden.