Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Delabie Monobloco S21 duoblok diepspoel rvs matzwart

artikelnr: 3770162leveranciersnr:  110390BK
Het S21 duoblok heeft een spoelrand en is afgewerkt in matzwart teflon. De Teflon laag weerstaat krassen en chemische producten. Het closet heeft geen lasnaden voor betere hygiëne en makkelijk onderhoud. Er worden rvs afdekdopjes matzwart meegeleverd als er geen gebruik wordt gemaakt van een...
Lees meer
Bruto prijs: €2.379,00per stuk
Kenmerken
MerkDelabie
Leverancierscode110390BK
Product soortDuoblok
SerieS21
MateriaalRVS 304
KleurZwart mat
Hoogte815 mm
Breedte370 mm
Diepte620 mm
Hartafstand232 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Het S21 duoblok heeft een spoelrand en is afgewerkt in matzwart teflon. De Teflon laag weerstaat krassen en chemische producten. Het closet heeft geen lasnaden voor betere hygiëne en makkelijk onderhoud. Er worden rvs afdekdopjes matzwart meegeleverd als er geen gebruik wordt gemaakt van een closetzitting. Het closet heeft 2 inspectieluiken met Torx anti-diefstalschroeven. Het closet is geschikt voor 4 liter spoeling. Toevoer water ingebouwd aan de onderkant of zichtbaar links/rechts aan de zijkant.

10 jaar garantie.