Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Eva Calor Heidi pelletkachel beige 6 kW

artikelnr: 5450320leveranciersnr:  901671200

Pelletkachel Heidi is het nieuwe ronde designmodel van Eva Calor. De ronde vormgeving en keuze uit diverse kleuren zorgt ervoor dat de Heidi pelletkachel perfect in iedere woning past. Dankzij de interne thermostaat kunt u prima de temperatuur van uw woning regelen en beheren zonder dat...

Lees meer
Bruto prijs: €1.583,83per stuk
Kenmerken
MerkEva Calor
Leverancierscode901671200
Product soortPelletkachel
SerieHeidi
KleurBeige
Vermogen6 kW
Uitgebreide info

Pelletkachel Heidi is het nieuwe ronde designmodel van Eva Calor. De ronde vormgeving en keuze uit diverse kleuren zorgt ervoor dat de Heidi pelletkachel perfect in iedere woning past. Dankzij de interne thermostaat kunt u prima de temperatuur van uw woning regelen en beheren zonder dat het te warm wordt. De Heidi heeft een vermogen van 6kW en een pelletreservoir van 10kg.