Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Fernox Protector+ Filter Fluid F9 500ml flacon

artikelnr: 8606565leveranciersnr:  62235

Wordt zonder vuilmagneetfilter geleverd.

Ontworpen voor gebruik met Fernox TF1 in- line systeemfilters of andere soortgelijke filters, bevat dit unieke remmer pakket een actieve dispergeermiddel dat aantoonbaar helpt bij het veilig opvangen van corrosie, vuil...

Lees meer
Bruto prijs: €48,00per stuk
Kenmerken
MerkFernox
Leverancierscode62235
EAN-Code5014551622357
ModelBeschermmiddel
VerpakkingFlacon
Inhoud500 ml
MateriaalOverig
VastNee
Netto gewicht595 g
VloeibaarJa
Uitgebreide info

Wordt zonder vuilmagneetfilter geleverd.

Ontworpen voor gebruik met Fernox TF1 in- line systeemfilters of andere soortgelijke filters, bevat dit unieke remmer pakket een actieve dispergeermiddel dat aantoonbaar helpt bij het veilig opvangen van corrosie, vuil en kalkaanslag via een filter. Dit remmer product verbetert de prestaties van een systeemfilter en biedt tegelijkertijd volledige bescherming tegen corrosie en kalkaanslag. Deze innovatieve, beproefde formulering verlengt ook de levensduur van het systeem en behoudt een optimaal rendement, terwijl het toch een milieuvriendelijke formulering is. De concentratieniveaus moeten worden gecontroleerd als onderdeel van de jaarlijkse onderhoudsservice van het systeem.

  • Unieke remmer pakket met dispergeermiddel, ontworpen om circulerende puin in het systeem op te tillen en af te voeren naar een systeemfilter voor een veilige inzameling en verwijdering.
  • Mag alleen worden gebruikt in combinatie met een systeemfilter – biedt uitstekende bescherming tegen corrosie en kalkaanslag in gemengde metalen verwarmings- en koelsystemen, inclusief aluminium.
  • Ontworpen om permanent in het systeem te blijven. Behandelt tot 130 liter systeemwater (16 radiatoren) en het equivalent van 250m2 vloerverwarming.
  • Voorkomt kalkaanslag en corrosievorming.
  • Innovatieve, optimale formulering – optimaliseert de efficiëntie en verlengt de levensduur van het systeem.
  • Uiterst effectieve, milieuvriendelijke formulering. NSF CIAS en Belgaqua goedgekeurd.