Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Grohe New Tempesta Ecojoy 100 glijstangset 60 cm, 175cm slang en handdouche met 2 stralen Rain en Jet Spray chroom

artikelnr: 25701622leveranciersnr:  2759810E

De handdouche levert maar liefst twee verschillende straalsoorten waarbij je kunt kiezen uit de rustgevende Rain Spray en de verkwikkende Jet Spray. Genieten en water besparen gaat prima samen! Want via de GROHE EcoJoy functie kun je tot wel 50% besparen op je waterverbruik zonder in te...

Lees meer
Bruto prijs: €72,71per stuk
Kenmerken
MerkGrohe
Leverancierscode2759810E
EAN-Code4005176985416
BasiskleurChroom
Met bevestigingsmateriaalJa
Met douchekopJa
Met handdoucheJa
Met zeepschaalNee
Verdekte bevestigingJa
Geschikt voor hoekmontageNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De handdouche levert maar liefst twee verschillende straalsoorten waarbij je kunt kiezen uit de rustgevende Rain Spray en de verkwikkende Jet Spray. Genieten en water besparen gaat prima samen! Want via de GROHE EcoJoy functie kun je tot wel 50% besparen op je waterverbruik zonder in te leveren op de kwaliteit van je douchebeleving. Deze waterbesparende doucheset is een aanwinst voor het hele gezin. Ook kinderen kunnen met deze doucheoplossing veilig douchen. Inner WaterGuide zorgt ervoor dat het chroomoppervlak niet te warm wordt om verbranding van de huid te voorkomen. Daarbij is de handdouche voorzien van een handige ShockProof siliconen ring waardoor de handdouche niet beschadigd kan raken bij het vallen. De GROHE Tempesta 100 doucheset blijft jarenlang tiptop van kwaliteit waarbij de krasbestendige GROHE StarLight afwerking zorgt voor een schitterende spiegelglans.

  • handdouche Tempesta 100 II 5,7 l/min
  • glijstang 600 mm 
  • Relexaflex-slang 1750 mm 
  • GROHE Water Saving doorstroombegrenzer: 5,7 l/min.
  • GROHE DreamSpray voor een optimaal straalbeeld
Anderen kochten ook
artikelnr: leveranciersnr: 
artikelnr: 2351150leveranciersnr: 0862169