Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Grundfos COMFORT 15-14 BXA PM

artikelnr: 8314923leveranciersnr:  97916749

De Grundfos COMFORT PM-pompen voor recirculatie van warm tapwater beschikken over een corrosiebestendig pomphuis en zijn daardoor geschikt voor drinkwater. De pomp is uitgerust met een uiterst zuinige permanentmagneetmotor.

Geschikt voor

  • Recirculatie...
Lees meer
Bruto prijs: €608,00per stuk
Kenmerken
MerkGrundfos
Leverancierscode97916749
EAN-Code5710626363742
Nom. stroom0.07 A
Aantal fasen1
AansluitingBuitendraad cilindrisch BSPP-G (ISO 228-1)
Max. opvoerhoogte1.4 m
MateriaalkwaliteitOverig
Motorvermogen7 W
Omgevingstemperatuur0 - 95
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Grundfos COMFORT PM-pompen voor recirculatie van warm tapwater beschikken over een corrosiebestendig pomphuis en zijn daardoor geschikt voor drinkwater. De pomp is uitgerust met een uiterst zuinige permanentmagneetmotor.

Geschikt voor

  • Recirculatie warm water

De Grundfos Comfort BA PM

  • en BXA PM-pompen zijn ontworpen voor recirculatie van warm water voor huishoudelijk gebruik in een
  • en tweegezinswoningen, waardoor het warme water direct naar alle kranen gaat.

De AUTOADAPT-functie bevat een gebeurtenissenlogboek dat het schema van de vraag naar warm water in de huishoudelijk warmwatersysteem. Via het gebeurtenissenlogboek voorspelt de pomp wanneer er warm water moet worden gecirculeerd, zodat warm water direct beschikbaar is op alle verbruikspunten. Mocht het verbruikspatroon veranderen, bijvoorbeeld tijdens vakanties, dan herkent de pomp de stilstand na 24 uur en past zich automatisch aan in de vakantiemodus. Bij terugkeer van vakantie hervat de pomp automatisch hetzelfde verbruikspatroon als voor de vakantie.De pompen hebben een corrosiebestendig pomphuis geschikt voor drinkwater en worden aangedreven door een enkelfasige hoogrendement ECM met permanentmagneetrotor.

De unieke AUTOADAPT-functie bespaart tot 48% warmte-energie en 97% motor-energie vergeleken met een standaardpomp bij continu bedrijf. Bovendien kan de pomp worden ingesteld op temperatuurregeling en continu bedrijf 100% voor inbedrijfstelling van de pomp of 24 uur direct warm water.

De pompen zijn uitgerust met een spoel- en desinfectiefunctie die automatisch water laat circuleren ter bescherming tegen bacteriegroei in de leidingen.

COMFORT BXA PM heeft een ingebouwde afsluiter en een terugslagklep (fitting). Dit zorgt ervoor dat onderhoud kan worden uitgevoerd zonder het systeem af te tappen. De terugslagklep voorkomt ook een omgekeerde stroom tijdens bedrijf.