Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Haceka Nera fonteinset rechts 40 cm inclusief kraan links

artikelnr: 53900133leveranciersnr:  1157793

LET OP:
Zwart sanitair is prachtig, maar door de kleur ook erg gevoelig voor de inwerking van kalk, zeep en andere schoonmaakproducten.
Om het sanitair zo lang mogelijk mooi te houden, adviseren wij om de zwarte oppervlakken na gebruik altijd droog te maken. Gebruik geen...

Lees meer
Bruto prijs: €189,25per stuk
Kenmerken
MerkHaceka
Leverancierscode1157793
EAN-Code8718315060832
Product soortFontein
SerieNera
TypeCombipack
MateriaalNatuursteen
KleurZwart
Hoogte110 mm
Breedte400 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

LET OP:
Zwart sanitair is prachtig, maar door de kleur ook erg gevoelig voor de inwerking van kalk, zeep en andere schoonmaakproducten.
Om het sanitair zo lang mogelijk mooi te houden, adviseren wij om de zwarte oppervlakken na gebruik altijd droog te maken. Gebruik geen agressieve chemicaliën op het sanitair en maak het ook niet schoon met schoonmaakartikelen met een ruw oppervlak, zoals schuursponsjes. Gebruik in plaats daarvan een zachte of microfiber doek met warm water en zeep. Zo kunt u nog lang genieten van uw mooie, zwarte sanitair.