Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Hansgrohe Logis 100 Coolstart wastafelmengkraan zonder waste chroom

artikelnr: 75510248leveranciersnr:  71103000

Deze moderne design wastafelmengkraan met een rechte greep past in iedere badkamer. Door de toepassing van de CoolStart technologie stroomt er automatisch koud water uit de kraan als de greep in de middenpositie staat. De kraan heeft een vaste uitloop met een voorsprong van 108mm en het...

Lees meer
Bruto prijs: €109,55per stuk
Kenmerken
MerkHansgrohe
Leverancierscode71103000
EAN-Code4011097738550
MontagewijzeBlad/kraangat
UitvoeringMechanisch
OppervlaktebeschermingVerchroomd
Met transformatorNee
Gangreserve-accuNee
Max. aanvoertemperatuur0 °C
TemperatuurbegrenzingJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze moderne design wastafelmengkraan met een rechte greep past in iedere badkamer. Door de toepassing van de CoolStart technologie stroomt er automatisch koud water uit de kraan als de greep in de middenpositie staat. De kraan heeft een vaste uitloop met een voorsprong van 108mm en het water dat uit de kraan komt vormt een nromale straal. Door de toepassing van de EcoSmart technologie wordt er aanzienlijk minder water gebruikt. De EcoSmart technologie werkt onafhankelijk van de druk en zorgt dus altijd voor een volle, comfortabele straal. Met SafetyFunctie kan de maximale watertemperatuur vooraf ingesteld worden voor extra veiligheid. Door de toepassing van de AirPower technologie wordt een grote hoeveelheid lucht vermengd met de waterstraal voor een volle, egale en spatvrije waterstraal.

De kraan is bedoeld voor staande montage en hij functioneert door middel van een duurzaam keramisch kardoes. De kraan wordt geleverd zonder afvoergarnituur. De montage is eenvoudig dankzij de G ⅜ flexibele aansluitslangen.