Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Itho Daalderop WPV-H 3G voorraadvat 240 liter horizontaal

artikelnr: 10580027leveranciersnr:  03-00731

Het Itho Daalderop WPV-H 240 liter 3G horizontale warmtepomp voorraadvat is een hoogwaardig voorraadvat dat perfect achter een knieschot kan worden geplaatst. Het voorraadvat wordt direct (dus zonder spiraal) vanuit de warmtepomp verwarmd. Het WPV-H 3G voorraadvat kan worden gecombineerd...

Lees meer
Bruto prijs: €1.847,00per stuk
Kenmerken
MerkItho Daalderop
Leverancierscode03-00731
EAN-Code8713418049173
Breedte1540 mm
Hoogte614 mm
Diepte614 mm
Energie-efficiëntieklasseA
Inhoud240 l
Materiaal boilervatRoestvaststaal (RVS)
Met thermometerNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Het Itho Daalderop WPV-H 240 liter 3G horizontale warmtepomp voorraadvat is een hoogwaardig voorraadvat dat perfect achter een knieschot kan worden geplaatst. Het voorraadvat wordt direct (dus zonder spiraal) vanuit de warmtepomp verwarmd. Het WPV-H 3G voorraadvat kan worden gecombineerd met de water/water warmtepomp WPU of de lucht/water warmtepomp Vincent.

Een groot voordeel ten opzichte van een vat met een spiraal is, dat het WPV-H 3G voorraadvat volledig wordt opgewarmd, terwijl in conventionele vaten er altijd koudere zones aanwezig zijn. Hierdoor is er meer warm tapwater beschikbaar en kan er dus langer gedoucht worden. Doordat er in het voorraadvat geen spiraal aanwezig is, is de hoeveelheid beschikbaar warm water vergelijkbaar met 20% grotere conventionele vaten. Een ander belangrijk voordeel is dat wanneer er een wekelijkse bacteriële desinfectie plaatsvindt (anti-legionella programma), de gehele inhoud van het voorraadvat naar een hogere temperatuur wordt gebracht. Dit in tegenstelling tot conventionele vaten waar de onderste waterlaag vaak niet de gewenste eindtemperatuur haalt.

Productvoordelen

  • Uniek ontwerp houdt gelaagdheid langer in stand, waardoor er langer warm water wordt geleverd
  • Maximale isolatie zorgt voor minimaal stilstandsverlies
  • Gemonteerd in fraaie omkasting
  • Door ontbreken spiraal, inhoud voorraadvat vergelijkbaar met 20% grotere conventionele vaten