Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Itho Daalderop WPV 90 liter 2G warmtepomp voorraadvat wandmontage 90 liter

artikelnr: 1160062leveranciersnr:  03-00547

De WPV 90 liter 2G is het kleinste voorraadvat uit het assortiment en uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kleinere appartementen. Dit voorraadvat kan gecombineerd worden met de grondgebonden water/water warmtepompen WPU of met de Booster Warmtepomp, welke vaak gebruikt wordt in combinatie...

Lees meer
Bruto prijs: €1.073,00per stuk
Kenmerken
MerkItho Daalderop
Leverancierscode03-00547
EAN-Code8713418042471
Breedte497 mm
Hoogte873 mm
Diepte511 mm
Energie-efficiëntieklasseA
Inhoud90 l
Materiaal boilervatRoestvaststaal (RVS)
Met thermometerNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De WPV 90 liter 2G is het kleinste voorraadvat uit het assortiment en uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kleinere appartementen. Dit voorraadvat kan gecombineerd worden met de grondgebonden water/water warmtepompen WPU of met de Booster Warmtepomp, welke vaak gebruikt wordt in combinatie met een laagtemperatuur warmtenet. Door de hoge temperatuur die deze warmtepompen aan tapwater maken, is het voorraadvat geschikt voor huishoudens tot twee personen. Omdat er geen spiraal in het voorraadvat aanwezig is, zoals bij conventionele vaten, is dit voorraadvat vergelijkbaar met een vat van 110 liter waarin een spiraal aanwezig is. Dit voorraadvat dient opgehangen te worden aan een voldoende stevige muur.

Productvoordelen

  • Uniek ontwerp houdt gelaagdheid langer in stand, waardoor er langer warm water wordt geleverd.
  • Maximale isolatie zorgt voor minimaal stilstandsverlies
  • Gemonteerd in fraaie omkasting
  • Door ontbreken spiraal, inhoud voorraadvat vergelijkbaar met 20% grotere conventionele vaten