Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ideal Standard Connect 2 hoekinstap 85 (omkeerbaar) Ideal Clean helder glas, zilver profiel (1 deel)

artikelnr: 57004004leveranciersnr:  K9260EO

De Connect 2 hoekinstap bestaat uit 2 delen en dienen apart besteld te worden. De douchewand is omkeerbaar dus zowel links als rechts te monteren. De hoekinstap heeft een Click en Clean functie die het mogelijk maakt het onderste deel van de douchewand los te maken zodat deze eenvoudig gereinigd...

Lees meer
Bruto prijs: €462,11per stuk
Kenmerken
MerkIdeal Standard
LeverancierscodeK9260EO
EAN-Code8014140455998
Hoogte1950 mm
Positie deurscharnierenLinks en rechts
Type deurSchuif tweedelig
TransparantJa
Geschikt voor montage op douchebakJa
Geschikt voor montage op tegelvloerJa
PendeldeurNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Connect 2 hoekinstap bestaat uit 2 delen en dienen apart besteld te worden. De douchewand is omkeerbaar dus zowel links als rechts te monteren. De hoekinstap heeft een Click en Clean functie die het mogelijk maakt het onderste deel van de douchewand los te maken zodat deze eenvoudig gereinigd kan worden. Het profiel is zilver van kleur en de greep chroom.