Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Intergas Xtend Hybride warmtepomp 5 kW Split binnenunit

artikelnr: 0519150leveranciersnr:  050604

De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80%...

Lees meer
Bruto prijs: €2.352,00per stuk
Kenmerken
MerkIntergas
Leverancierscode050604
EAN-Code8718556035705
Breedte210 mm
ModelBinnenunit
Hoogte800 mm
Diepte300 mm
Gewicht12.5 kg
Type regelingAan/Uit
Max. toegestane splitleidinglengte25 m
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Flexibele montage
De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. De warmtepomp en de binnenunit kunnen gecombineerd worden met een bestaande cv-ketel. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit één van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger.

Kenmerken Split-systeem
Bij een Split-warmtepomp is de leiding tussen buiten- en binnendeel gevuld met een koudemiddel. Hierdoor heeft de installateur een F-gassen certificering nodig. Daarbij is een Split-uitvoering is kleiner en compacter, waardoor het buitendeel makkelijker weg te werken is, en aan de gevel kan hangen.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.400,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA22154.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 0519151leveranciersnr: 050614
artikelnr: 0519151leveranciersnr: 050614