Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Inventum Modul-AIR Combi ventilatiewarmtepomp inclusief RF ontvanger & ontluchter

artikelnr: 0751257leveranciersnr:  62070010-02

De Inventum Modul-AIR is een ventilatiewarmtepomp is geschikt voor eensgezinswoningen, rijtjeshuizen en appartementen waar mechanisch geventileerd wordt. In deze woningen wordt via afzuigventielen in de keuken, het toilet en de badkamer vervuilde en vochtige lucht afgezogen. De Modul-AIR...

Lees meer
Bruto prijs: €4.229,38per stuk
Kenmerken
MerkInventum
Leverancierscode62070010-02
EAN-Code8716453012102
Breedte500 mm
Hoogte700 mm
Diepte500 mm
Gewicht56 kg
Aantal fasen1
Type regelingAan/Uit
CascadeerbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Inventum Modul-AIR is een ventilatiewarmtepomp is geschikt voor eensgezinswoningen, rijtjeshuizen en appartementen waar mechanisch geventileerd wordt. In deze woningen wordt via afzuigventielen in de keuken, het toilet en de badkamer vervuilde en vochtige lucht afgezogen. De Modul-AIR wint de warmte uit de vervuilde, afgezogen lucht terug. De energie uit de afgezogen, warme lucht wordt gebruikt om het cv-water te verwarmen tot maximaal 60°C. Dit wordt vervolgens ingezet voor het verwarmen van de woning of voor warm tapwater.

Modul-AIR Combi
De Modul-AIR Combi gebruik je in een bestaande woning voor zowel ruimteverwarming als warm tapwater. De extra driewegklep in deze variant maakt de keuze tussen het verwarmen van tapwater in een MAXTANK Modul-AIR of het verwarmen van cv-water. De Modul-AIR Combi gebruikt de cv-ketel om pieken in de warmtevraag op te vangen.

Wanneer het tapwater uit de MAXTANK Modul-AIR niet warm genoeg is, kan de cv-ketel dit ook nog naverwarmen. Hierdoor wordt het tapwater niet beperkt door de inhoud van het vat. Voor tapwaterbereiding wordt de Modul-AIR Combi aangesloten op de MAXTANK Modul-AIR boiler.

Eenvoudige service
De service aan de Modul-AIR is eenvoudig uit te voeren, omdat alle onderdelen hiervoor van de voorkant te bereiken zijn.

Tijdelijk met gratis EVA thermostaat
Heb je de meest geschikte Inventum hybride warmtepomp voor jouw project gevonden? Als je voor eind 2023 een hybride warmtepomp van Inventum Technologies bestelt, krijg je er -van Inventum- gratis een EVA thermostaat bij. Vul daarvoor je gegevens in op de site van Inventum. Wacht niet te lang, want op=op!

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.475,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA14499.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 0751245leveranciersnr: 30002005
artikelnr: 0751233leveranciersnr: 15081300