Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Inventum Spaarpomp ventilatiewarmtepomp

artikelnr: 1100020leveranciersnr:  62010010

De Inventum Spaarpomp ventilatiewarmtepomp is een hybride warmtepomp die werkt in combinatie met de cv-ketel. De Spaarpomp gebruikt de afgezogen ventilatielucht uit de woning. De energie uit de afgezogen, warme lucht wordt hergebruikt voor de verwarming van het cv-water. Zo gaat deze warmte...

Lees meer
Bruto prijs: €3.411,03per stuk
Kenmerken
MerkInventum
Leverancierscode62010010
EAN-Code8716453009737
Breedte500 mm
Hoogte570 mm
Diepte500 mm
Gewicht45 kg
Aantal fasen1
Type regelingAan/Uit
CascadeerbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Inventum Spaarpomp ventilatiewarmtepomp is een hybride warmtepomp die werkt in combinatie met de cv-ketel. De Spaarpomp gebruikt de afgezogen ventilatielucht uit de woning. De energie uit de afgezogen, warme lucht wordt hergebruikt voor de verwarming van het cv-water. Zo gaat deze warmte dus niet verloren. Op echt koude dagen springt de cv-ketel bij en ondersteunt deze de Spaarpomp. De andere, minder koude maanden heeft de Spaarpomp de hulp van de cv-ketel niet nodig en verwarmt deze het huis alleen.

Inclusief ventilatie
Inventum heeft de Spaarpomp ontwikkeld, een hybride ventilatiewarmtepomp zonder buitenunit die eenvoudig in het huis of appartement geïnstalleerd wordt. De Spaarpomp is de vervanger van de mechanische ventilatiebox, waardoor deze de woning optimaal blijft ventileren. Het belangrijkste is dat de Inventum Spaarpomp de woning verwarmt en zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Eenvoudige installatie en zeer compact
De Inventum Spaarpomp ventilatiewarmtepomp is voor installateurs en bewoners een bewuste en een simpele oplossing. De Spaarpomp is compact. En voor bewoners betekent dat geen grote apparaten (buitenunit) in de tuin of op het dak en geen gedoe en rommel op zolder. En bovendien geen geluidsoverlast: het geluidsvermogen ligt lager dan 40 dB(A).

Voordelen

  • Compact, past overal, combineert met bijna iedere cv-ketel en heeft geen buitenunit
  • Gezond, zorgt voor een gezond binnenklimaat door natuurlijke ventilatie
  • Eenvoudig, te installeren en te beheren. Je hebt geen F-gassen diploma nodig
  • Werkt met verschillende thermostaten

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.475,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA11861.

Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 99MP0002leveranciersnr: MPA5286G0020201
artikelnr: 99MP1504leveranciersnr: MPA5285G0030301