Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Masterwatt STRONG infraroodpaneel 1200x600mm frameloos 800 Watt

artikelnr: 6610013leveranciersnr:  880100750

Het Masterwatt STRONG infraroodpaneel is voorzien van hoogwaardige reflecterende isolatie, die ervoor zorgt dat de warmte naar de ruimte en niet naar de achterliggende constructie straalt. De panelen zijn uitgerust met begrensde temperatuur thermostaten en een universeel montagesysteem....

Lees meer
Bruto prijs: €668,00per stuk
Kenmerken
MerkMasterwatt
Leverancierscode880100750
EAN-Code4260327912134
MontagewijzeOpbouw
KleurWit
Breedte600 mm
Hoogte1200 mm
Diepte55 mm
RAL-nummer9003
DimbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Het Masterwatt STRONG infraroodpaneel is voorzien van hoogwaardige reflecterende isolatie, die ervoor zorgt dat de warmte naar de ruimte en niet naar de achterliggende constructie straalt. De panelen zijn uitgerust met begrensde temperatuur thermostaten en een universeel montagesysteem. Door dit montagesysteem kunnen de panelen verticaal of horizontaal aan de wand en aan het plafond worden gemonteerd. Het STRONG infraroodpaneel levert aan het plafond 100% stralingswarmte. Aan de wand levert het paneel 95% stralingswarmte en 5% convectiewarmte.

Met RF-ontvanger
Alle infrarood panelen in de serie STRONG zijn zowel met als zonder radiofrequentie (RF) ontvanger verkrijgbaar. De panelen zonder RF-ontvanger dienen door middel van een geschakelde voeding te worden aangestuurd. Dit kan bijvoorbeeld door een wandcontactdoos te laten schakelen door middel van een gebouwbeheersysteem. Een andere mogelijkheid is om een wandcontactdoos te laten schakelen door een inbouw thermostaat. Ook een overwerktimer kan een handige oplossing zijn, om een stralingspaneel voor een bepaalde tijd in te schakelen.

Kenmerken

  • beschermingsklasse IP44
  • 1,5 meter snoer inclusief aangegoten randaardestekker
  • maximale paneel temperatuur 85°C
  • kleur RAL 9003, persoonlijke afbeelding of eigen ontwerp mogelijk
  • 10 jaar garantie op het paneel, 2 jaar garantie op de elektrische componenten