Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Masterwatt CALIDA HIGH POWER MASTER elektrische cv-ketel 36 kW

artikelnr: 6620060leveranciersnr:  300350036

De CALIDA HIGH POWER MASTER elektrische cv-ketel is een uitstekende oplossing voor het verwarmen van een woning of bedrijfspand. De CALIDA HIGH POWER MASTER heeft een hoog vermogen en is daardoor uitsluitend toepasbaar in een krachtstroom netwerk (400 volt). De ketel is uitgerust met twee...

Lees meer
Bruto prijs: €3.049,00per stuk
Kenmerken
MerkMasterwatt
Leverancierscode300350036
EAN-Code5906564028113
Breedte503 mm
ModelHangend
Frequentie50 Hz
Hoogte815 mm
Diepte197 mm
Vermogen36 kW
Met thermometerJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De CALIDA HIGH POWER MASTER elektrische cv-ketel is een uitstekende oplossing voor het verwarmen van een woning of bedrijfspand. De CALIDA HIGH POWER MASTER heeft een hoog vermogen en is daardoor uitsluitend toepasbaar in een krachtstroom netwerk (400 volt). De ketel is uitgerust met twee verwarmingselementen, hetgeen de levensduur verlengd.

Cascade-opstelling mogelijk
De CALIDA HIGH POWER MASTER toestellen kunnen individueel de cv-installatie voorzien van de gewenste warmte. Tevens kunnen ze benut worden voor grotere installaties, waarbij deze cv-ketels gekoppeld worden in een zogenaamde cascade opstelling.

  • 400V
  • wandmodel
  • elektrisch elementen van koper
  • uitgebreide software-mogelijkheden
  • werkdruk 1,5 bar
  • geschikt voor aan/uit-thermostaat
  • geschikt voor tapwater indirect gestookte boiler
  • 1" aansluiting waterzijdig

Let op: gezien de CALIDA elektrische cv-ketels solo-cv toestellen zijn, dient men aanvullend voor een tapwater oplossing te kiezen.