Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Masterwatt MODERN RF elektrische radiator verticaal met warmte-opslag 1050x450 mm 2000 Watt

artikelnr: 6600823leveranciersnr:  429755223

De Masterwatt MODERN-serie is een elektrische radiatoren met warmte-opslag. De productlijn MODERN is breed toepasbaar in iedere situatie, waar u een ruimte elektrisch wilt verwarmen. Of het nu gaat om een slaapkamer, zolder, kantoor of winkel, de radiator is voor ieder van deze toepassingen...

Lees meer
Bruto prijs: €628,00per stuk
Kenmerken
MerkMasterwatt
Leverancierscode429755223
EAN-Code4260403171585
MontagewijzeVrijstaand/wand
BeschermingsklasseI
KleurWit
Breedte450 mm
UitvoeringOverig
Hoogte1050 mm
Diepte68 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Masterwatt MODERN-serie is een elektrische radiatoren met warmte-opslag. De productlijn MODERN is breed toepasbaar in iedere situatie, waar u een ruimte elektrisch wilt verwarmen. Of het nu gaat om een slaapkamer, zolder, kantoor of winkel, de radiator is voor ieder van deze toepassingen geschikt. Door de beperkte hoogte van slechts 450 millimeter is deze radiator ook te plaatsen in situaties, waar ruimte beperkt beschikbaar is.

Geïntegreerde warmte-opslag
De serie MODERN is voorzien van speciale keramische elementen die warmte accumuleren en is voorzien van een slimme elektronische thermostaat. Hierdoor is het een comfortabel en controleerbaar verwarmingssysteem. De MODERN PLUS beschikt over een ingebouwde klokthermostaat met timerfunctie. De display en het bedieningspaneel zijn rechts aan de voorkant van de radiator gesitueerd.

MODERN PLUS regeling
Door het display en bedieningspaneel waar de radiator over beschikt, kan de radiator bediend en geprogrammeerd worden. Het programma kan naar eigen behoefte worden ingesteld, waarbij gekozen kan worden uit drie temperatuurniveaus: Comfort, Economy of vorstvrij. De temperatuur van de diverse niveaus kan men naar eigen behoefte aanpassen.

Kenmerken

  • beschermingsklasse IP20
  • 1,5 meter snoer voorzien van randaarde stekker
  • open-raam-detectie
  • adaptieve regeling
  • 10 jaar garantie op de radiator, 2 jaar garantie op de elektrische componenten
  • kleur RAL 9003, op aanvraag verschillende RAL kleuren mogelijk