Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Masterwatt Dynamis Monoblock HPM2.Z-12 warmtepomp

artikelnr: 6730021leveranciersnr:  800100150

Met de Masterwatt Dynamis Monoblock plaats je een All-electric oplossing in zowel kleine woonhuizen als grote panden. De diverse verkrijgbare vermogens, zorgen ervoor dat de warmtepomp bijna in elke situatie geplaatst kan worden. Door de vermogens variërend van 8 kW tot 23 kW, is de Monoblock...

Lees meer
Bruto prijs: €9.250,00per stuk
Kenmerken
MerkMasterwatt
Leverancierscode800100150
EAN-Code5906564220265
Breedte416 mm
Hoogte709 mm
Diepte319 mm
Gewicht29 kg
Aantal fasen3
Type regelingWeersafhankelijke regeling
CascadeerbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Met de Masterwatt Dynamis Monoblock plaats je een All-electric oplossing in zowel kleine woonhuizen als grote panden. De diverse verkrijgbare vermogens, zorgen ervoor dat de warmtepomp bijna in elke situatie geplaatst kan worden. Door de vermogens variërend van 8 kW tot 23 kW, is de Monoblock breed inzetbaar. En met zijn A+++ label en COP van 4,7* enorm energie-efficiënt.

*Bij een luchttemperatuur van 7 °C en een watertemperatuur van 35°C

Veelzijdig verwarmen
De ingebouwde regeling van Dynamis Monoblock warmtepompen de biedt de mogelijkheid om twee verschillende verwarmingscircuits met een ander temperatuurtraject aan te sturen. Zo is het mogelijk om de ruimtes op de verdieping met radiatoren verwarmen, terwijl de kamers op de begane grond met lage temperatuur vloerverwarming verwarmt. Daarbij stuurt de warmtepomp de benodigde menggroep aan.

Kenmerken

  • brede range aan beschikbare vermogens
  • weersafhankelijke regeling mogelijk
  • de Dynamis Monoblock warmtepompen hebben standaard een koelfunctie
  • vermogensmodulatie van 30 tot 100%
  • ingebouwde Economyzer

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 3.375,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA22899.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.