Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Masterwatt Dynamis HPS-Z-12/400 warmtepomp binnen + buitenunit lucht/water 12 kW

artikelnr: 6730008leveranciersnr:  800100050

De Masterwatt Dynamis Split is een lucht/water-warmtepomp van de hoogste kwaliteit. Deze hoogwaardige warmtepomp verwarmt de woning duurzaam en efficiënt. De Dynamis Spilt wekt drie tot vier keer meer energie op dan hij nodig heeft om aan de buitenlucht te onttrekken. Bij een luchttemperatuur...

Lees meer
Bruto prijs: €6.450,00per stuk
Kenmerken
MerkMasterwatt
Leverancierscode800100050
EAN-Code5906564002632
ModelCompleet
Type regelingWeersafhankelijke regeling
Breedte binnenunit450 mm
Hoogte binnenunit880 mm
Diepte binnenunit370 mm
Gewicht binnenunit48 kg
Hoogte buitenunit1345 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Masterwatt Dynamis Split is een lucht/water-warmtepomp van de hoogste kwaliteit. Deze hoogwaardige warmtepomp verwarmt de woning duurzaam en efficiënt. De Dynamis Spilt wekt drie tot vier keer meer energie op dan hij nodig heeft om aan de buitenlucht te onttrekken. Bij een luchttemperatuur van 7 °C en een watertemperatuur van 35 °C (L7/W35) heeft de Dynamis Split een COP van 4,9. Maar ook in de zomer is deze warmtepomp nuttig en comfortabel. De automatische koelmodus creëert in warme perioden een aangenaam binnenklimaat.

De Dynamis Split is in te zetten in nieuwbouw- en energetische renovatiewoningen. De kleinste versie heeft een vermogen van 6 kW, maar is ook in 8, 12 of 16 kW verkrijgbaar. Een Dynamis Split-pakket bestaat uit een HPSO buitendeel en een luxe HPSI binnendeel. Voor een complete installatie kun je uitbreiden met een buffervat en een indirect gestookte boiler voor de bereiding van warm tapwater.

Vraag ISDE-subsidie aan!

Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 3.075,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA21806.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.