Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nefit EnviLine lucht/water warmtepompset 4 kW hybride Split

artikelnr: A1090261leveranciersnr:  7736701157 ACTIE

De EnviLine warmtepomp van Nefit Bosch is door-en-door beproefd systeem. Als één van de meest geplaatste warmtepompen in Nederland is EnviLine al jaren een begrip onder warmtepompinstallateurs.

Verwarmen, koelen en warm water
EnviLine buitenunits...

Lees meer
Bruto prijs: €3.996,00per stuk
Kenmerken
MerkNefit
Leverancierscode7736701157 ACTIE
Product soortHybride warmtepompset
SerieCompress
TypeSplit
Modelwandhangend
Vermogen6 kW
ToepassingSplit
UitvoeringLucht/water
Uitgebreide info

De EnviLine warmtepomp van Nefit Bosch is door-en-door beproefd systeem. Als één van de meest geplaatste warmtepompen in Nederland is EnviLine al jaren een begrip onder warmtepompinstallateurs.

Verwarmen, koelen en warm water
EnviLine buitenunits zijn er in een brede vermogensrange, zodat het systeem altijd op maat is en optimaal afgestemd wordt op de woonsituatie en de wensen van de gebruiker. De hybride Binnenunit wordt aangesloten op de cv-ketel (nieuw of aanwezig) of een andere externe bijverwarmer, bijvoorbeeld een hout- of pelletkachel. De warmtepomp zorgt voor verwarming, de cv-ketel voor warm water. Verder schakelt de cv-ketel alleen nog in op hele koude dagen.

Veelzijdige binnenunit
De Nefit Bosch Compress Hybrid 3000i AWS binnenunit is extra compact en past overal. De binnenunits kunnen worden aangesloten op bijna alle modulerende cv-ketels. Deze binnenunit is combineren met een split buitenunit en kunnen worden aangesloten op bijna alle modulerende cv-ketels. Dankzij het zeer compacte, lichtgewicht ontwerp kan de hybride installatie ook in kleine ruimtes worden geplaatst. Aansluiten kan extra snel omdat veel componenten standaard zijn ingebouwd die anders afzonderlijk moeten worden gemonteerd.

Kenmerken

  • Vermogen: 2 - 6 kW
  • Weinig ruimte nodig, alles geïntegreerd
  • Geschikt voor bijna alle cv-toestellen en afgiftesystemen
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • 5 jaar garantie mogelijk

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.850,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA25773.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.