Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe F130 ventilatielucht/water warmtepompboiler

artikelnr: 0850322leveranciersnr:  066009

De NIBE F130 is een compacte ventilatielucht/water warmtepomp die op een duurzame manier voorziet in mechanische ventilatie en de bereiding van warmtapwater. Voor het energiezuinig opwarmen van tapwater gebruikt hij namelijk warmte die tijdens het ventileren wordt teruggewonnen uit de afgezogen...

Lees meer
Bruto prijs: €2.758,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode066009
EAN-Code7331421333112
Breedte595 mm
Hoogte420 mm
Diepte605 mm
Gewicht50 kg
CascadeerbaarNee
Hoeveelheid koudemiddel0.38 kg
Aansluitspanning230 V
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De NIBE F130 is een compacte ventilatielucht/water warmtepomp die op een duurzame manier voorziet in mechanische ventilatie en de bereiding van warmtapwater. Voor het energiezuinig opwarmen van tapwater gebruikt hij namelijk warmte die tijdens het ventileren wordt teruggewonnen uit de afgezogen ventilatielucht. In de praktijk vervangt de NIBE F130 doorgaans de (bestaande) mechanische ventilatiebox (mv-box) in een woning of appartement.

De NIBE F130 warmtepomp wordt gecombineerd met een losse NIBE VPD10 boiler van 126 of 263 liter. Als voordeel van deze warmtepompboiler-combinatie geldt dat de beide delen afzonderlijk van elkaar mogen worden geplaatst, bijvoorbeeld naast elkaar onder het schuine dak op je zolder. Daarnaast is het uiteraard handig bij het transport naar boven. Je kunt de ventilatiehoeveelheid in vier standen traploos instellen met behulp van de meegeleverde bedrade afstandsbediening of via het fraai vormgegeven kleurendisplay.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 500,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA01486.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.