Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe F370 ventilatielucht/water warmtepomp monoblock combi

artikelnr: 0850855leveranciersnr:  066175

De NIBE F370 is een complete ventilatielucht/water combi warmtepomp die heel efficiënt warmte terugwint uit ventilatielucht en een kant-en-klare oplossing biedt voor de levering van ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater. De stijlvol ontworpen warmtepomp is dankzij zijn complete...

Lees meer
Bruto prijs: €9.805,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode066175
EAN-Code7331421339190
Breedte600 mm
Hoogte2135 mm
Diepte616 mm
Gewicht194 kg
Aantal fasen3
Type regelingWeersafhankelijke regeling
CascadeerbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De NIBE F370 is een complete ventilatielucht/water combi warmtepomp die heel efficiënt warmte terugwint uit ventilatielucht en een kant-en-klare oplossing biedt voor de levering van ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater. De stijlvol ontworpen warmtepomp is dankzij zijn complete uitvoering snel te installeren in nieuwe én bestaande woningen en appartementen.

Compleet systeem
De NIBE F370 is voorzien van een geïntegreerde boiler (170 liter), een elektrisch verwarmingselement, een circulatiepomp, ventilatoren en een gebruiksvriendelijke regeling met kleurendisplay en biedt daarmee een betrouwbare en energiezuinige warmtebron. De warmtepomp kan worden aangesloten op elk distributiesysteem voor -bij voorkeur- lage temperaturen, zoals vloerverwarming, convectoren en radiatoren.

Energiezuinig
Door de toepassing van slimme technologie geeft de NIBE F370 de gebruiker controle over het energieverbruik en maakt het een essentieel onderdeel uit van de comfortinstallatie. De efficiënte regeling biedt een comfortabel binnenklimaat en houdt daarbij tegelijkertijd rekening met het milieu.

Geïntegreerde boiler
De NIBE combi warmtepompen zijn voorzien van een geïntegreerde warm waterboiler. Hiermee bieden de warmtepompen een comfortabele warmwatervoorziening, waarbij de boiler weggewerkt is achter een fraaie mantel en er slechts een compact vloeroppervlak van 60x62 cm in beslag wordt genomen.