Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe S135 warmtepomp ventilatielucht/water in combinatie met lucht/water warmtepomp

artikelnr: 0850857leveranciersnr:  066161

De Nibe F135 is een compacte ventilatielucht/water warmtepomp die voorziet in mechanische ventilatie en deze ventilatielucht gebruikt als bron. De warmte die uit de ventilatielucht wordt gehaald, wordt toegevoegd aan het cv-water en op deze manier teruggewonnen. De F135 heeft geen eigen...

Lees meer
Bruto prijs: €2.771,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode066161
EAN-Code7331421338292
Breedte600 mm
Hoogte420 mm
Diepte626 mm
Gewicht50 kg
Type regelingExtern
CascadeerbaarNee
Hoeveelheid koudemiddel0.38 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Nibe F135 is een compacte ventilatielucht/water warmtepomp die voorziet in mechanische ventilatie en deze ventilatielucht gebruikt als bron. De warmte die uit de ventilatielucht wordt gehaald, wordt toegevoegd aan het cv-water en op deze manier teruggewonnen. De F135 heeft geen eigen regeling, maar maakt gebruik van de regeling van de lucht/water warmtepompen (zoals een VVM of SMO regelunit). Deze zijn ontworpen voor samengestelde installaties met een NIBE lucht/water warmtepomp, maar kunnen ook los met een SMO S40 regelunit en een ROT-10 draadloze kamerthermostaat worden gecombineerd.

Uitgebreide serie accessoires beschikbaar
Voor de NIBE warmtepompen is er een uitgebreid assortiment aan bijpassende accessoires beschikbaar. Voor bijna iedere comfortinstallatie kan er hiermee perfect worden ingespeeld op je individuele wensen. Zo is er bijvoorbeeld een accessoire beschikbaar die in de zomer voorziet in duurzame verwarming van een zwembad.