Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nylog Blue blijvend elastische pakking en draadafdichting 30ml o.a. voor flare verbindingen HFK's installaties

artikelnr: 99KG1440leveranciersnr:  RT201B

Nylog Blue is een blijvend visco-elastische vloeistof gemaakt van synthetische (ester) compressorolie voor koeling. Nylog Blue is volledig mengbaar en compatibel met alle systeemkoelmiddelen en -oliën. Pakkingen die zijn gecoat met Nylog zullen nooit uitdrogen of door warmte aan het...

Lees meer
Bruto prijs: €25,43per stuk
Kenmerken
MerkNylog Blue
LeverancierscodeRT201B
Product soortAfdichtmiddel
Inhoud30 ml
Uitgebreide info

Nylog Blue is een blijvend visco-elastische vloeistof gemaakt van synthetische (ester) compressorolie voor koeling. Nylog Blue is volledig mengbaar en compatibel met alle systeemkoelmiddelen en -oliën. Pakkingen die zijn gecoat met Nylog zullen nooit uitdrogen of door warmte aan het oppervlak hechten. Met Nylog gecoate schroefdraadverbindingen zullen hogedruklekken blokkeren door een hydraulische afdichting te vormen. Nylog kan worden gebruikt als montagesmeermiddel bij het installeren van asafdichtingen, O-ringen, schräderventielen, kogelkranen, flare verbindingen of andere interne systeemcomponenten. Nylog Blue is hiermee universeel toepasbaar en het enige smeermiddel die je nog nodig zal hebben.

  • Zal systemen niet vervuilen
  • Compatibel met alle koudemiddelen
  • Dicht flares en schroefdraadverbindingen af
  • Smeert O-ringen en pakkingen
  • Goedgekeurd en toegepast door OEM-fabrikanten

Toepassingsgebieden:

  • Flare verbindingen: Beide contactvlakken voorzien van een laag coating. Primair coat men uitsluitend de flare zijde. De overtollige Nylog wordt buiten de flare gedrukt maar zal nooit volledig verdwijnen bij het aandraaien. Door helium lektesten op deze wijze te doen, bleek het dichter te zijn dan hars, anaerobes, silicone of droge verbindingen.
  • Pakkingen: De Nylog wordt geabsorbeerd door de pakking. Pas het toe op beide zijden. Pakkingen behandeld met Nylog drogen zelden uit en zal nooit aan metaal blijven plakken. De pakking kan na jaren bedrijf eenvoudig in zijn geheel vervangen worden.
  • Schroefdraadverbindingen: Aangezien de tolerantie variabel is bevelen wij Nylog over teflon aan voor een superieure verbinding.
  • Steekfittingen: De coating is gelijk aan flare verbindingen maar heeft een kleiner contactvlak. pas toe op zowel de fitting als buis.
  • O-ringen: Verbindingen met een rubberen of kunststof ring zullen uiteindelijk gaan lekken door het te strak aandraaien. Het gebruik van Nylog als een O-ring smeermiddel biedt een maximale lekdichte overgang bij een minimaal aandraaimoment.
  • Montagesmeermiddel: Nylog is een blijvend visco-elastische vloeistof  toegepast door OEM-fabrikanten in zuigers, cilinders, assen, ringen en kleppen.