Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Orcon HRC-260 OptiAir balansventilatiesysteem

artikelnr: 4002570leveranciersnr:  22020260

De Orcon HRC OptiAir balansventilatiesysteem is geschikt voor toepassing in de kleinste ruimtes en voert evenveel schone gefilterde buitenlucht aan, als dat het vervuilde binnenlucht af voert. Dit compacte ventilatiesysteem is geschikt voor zowel plafond-, wand- en vloermontage en kan worden...

Lees meer
Bruto prijs: €1.997,00per stuk
Kenmerken
MerkOrcon
Leverancierscode22020260
EAN-Code8720701074514
Breedte1080 mm
Frequentie50 Hz
Hoogte830 mm
Diepte324 mm
Gewicht22 kg
Spanning230 V
Aantal fasen1
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Orcon HRC OptiAir balansventilatiesysteem is geschikt voor toepassing in de kleinste ruimtes en voert evenveel schone gefilterde buitenlucht aan, als dat het vervuilde binnenlucht af voert. Dit compacte ventilatiesysteem is geschikt voor zowel plafond-, wand- en vloermontage en kan worden toegepast in zowel nieuwbouw en renovatie van laag- en hoogbouw (200 Pa).

Flexibel ventileren
Ondanks het compacte formaat weet de HRC OptiAir fantastische resultaten te behalen en garandeert hiermee een comfortabel en gezond binnenklimaat. De kracht van de OptiAir zit in de wijde toepassingsrange. Dankzij het compacte formaat past het balansventilatiesysteem zelfs in de meest krappe situaties. Daarbij kan deze zowel onder (of tussen) een plafond gehangen worden, alsmede aan de wand of boven een vloer (bijvoorbeeld boven een vliering) bevestigd worden.

Bijzonder slim
De HRC OptiAir voert evenveel schone gefilterde buitenlucht toe als het vervuilde binnenlucht afvoert. Hierbij wordt de warmte (of koelte) van de afvoerlucht teruggewonnen en weer afgedragen aan de toevoerlucht. Het systeem ventileert -dankzij slimme sensoren- alleen wanneer dat nodig is. Het resultaat: een uiterst gezond en comfortabel binnenklimaat door een optimale luchtregeling op elk moment. De naam is dan ook niet voor niets OptiAir.

Kenmerken

  • Royale capaciteit van 260 en 360 m³/h bij 200 Pa
  • Hoog thermisch rendement tot 90%
  • Zeer energiezuinig en extreem stil
  • Zo compact en licht (23 kg) mogelijk
  • Optimale luchtregeling dankzij slimme vraaggestuurde werking
  • Orcon look & feel

Installatievoordelen

  • Eenvoudig te installeren door één persoon dankzij lichte gewicht (23 kg)
  • Zowel links als rechts uitvoerbaar
  • Meerdere aansluitmogelijkheden dankzij draaibare bochten
  • Onderhoudsarm
  • Alle onderdelen zijn makkelijk bereikbaar voor reiniging of vervanging