Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Orcon MVS-15RH CO2B woonhuisventilator met vochtsensor en CO2 bedieningssensor

artikelnr: 4001188leveranciersnr:  21140010

Deze eenvoudig te monteren en servicevriendelijke MVS-15RH woonhuisventilator behaalt de hoogste EPC winst in de markt en beschikt over een geïntegreerde vochtsensor. De ventilator is geschikt voor RF-bediening (niet meegeleverd) en CO2-vraagsturing. Deze MVS-15RH is...

Lees meer
Bruto prijs: €531,00per stuk
Kenmerken
MerkOrcon
Leverancierscode21140010
EAN-Code8718403863178
Breedte449 mm
Hoogte389 mm
Diepte303 mm
Met bewegingssensorNee
AansluitingInsteekeind
StuursignaalPWM
Geschikt voor wandmontageJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze eenvoudig te monteren en servicevriendelijke MVS-15RH woonhuisventilator behaalt de hoogste EPC winst in de markt en beschikt over een geïntegreerde vochtsensor. De ventilator is geschikt voor RF-bediening (niet meegeleverd) en CO2-vraagsturing. Deze MVS-15RH is stil en efficiënt in alle standen en heeft een capaciteit van 435 m3/h bij 200Pa en 600 m3/h bij 100Pa. Het toestel beschikt over 5 aansluitpunten voor luchtafzuiging inclusief achteraansluiting en de kunststof behuizing is volledig recyclebaar.

De MVS woonnhuisventilator is geschikt al centraal mechanisch ventilatiesysteem voor luchtafzuiging in de keuken, badkamer en toilet in een enkele woning

Geïntegreerde vochtsensor

De automatisch werkende vochtsensor zorgt ervoor dat de ventilator harder gaat draaien op het moment dat dit nodig is omdat de luchtvochtigheid in de badkamer, het toilet of de keuken gestegen is. De vochtsensor is geïntegreerd in het toestel waardoor een bediening in de badkamer of toilet niet langer noodzakelijk is.

CO2 bedieningssensor

De CO2 bedieningssensor zorgt voor een goede luchtkwaliteit. In de woonkamer zorgt deze sensor voor de meting van het CO2 gehalte in de lucht, bij een verhoging van het CO2 gehalte zal de ventilator automatisch modulerend meer ventileren om de luchtkwaliteit weer op het gewenste niveau te brengen. Door middel van de ingebouwde bedieningsmogelijkheid kan de bewoner tijdelijk het systeem in een andere stand laten draaien.