Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Orcon MVS-15RHBP woonhuisventilator met vochtsensor, RF-bediening en perilexstekker

artikelnr: 4001189leveranciersnr:  21130040

De Orcon MVS-15 ventilatiebox is het stilste toestel in zijn klasse. Het ventilatietoestel levert topprestaties tegen een scherpe prijs en is zeer flexibel inzetbaar. De MVS-15RH wordt standaard geleverd met een randaarde stekker en een ingebouwde vochtsensor. Daarnaast is het toestel eenvoudig...

Lees meer
Bruto prijs: €402,00per stuk
Kenmerken
MerkOrcon
Leverancierscode21130040
EAN-Code8718403863130
Breedte449 mm
Hoogte389 mm
Diepte303 mm
Met bewegingssensorNee
AansluitingInsteekeind
StuursignaalPWM
Geschikt voor wandmontageJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Orcon MVS-15 ventilatiebox is het stilste toestel in zijn klasse. Het ventilatietoestel levert topprestaties tegen een scherpe prijs en is zeer flexibel inzetbaar. De MVS-15RH wordt standaard geleverd met een randaarde stekker en een ingebouwde vochtsensor. Daarnaast is het toestel eenvoudig uit te breiden met tal van accessoires.

Bewezen de stilste
Dankzij de Greentech Radicall gelijkstroommotor in een EPP slakkenhuis, wat zorgt voor een betere luchtdichtheid en geluidsdemping, is de MVS-15 is de stilste én meest energiezuinige woonhuisventilator in alle standen. Onafhankelijke metingen in verschillende projecten hebben dit aangetoond.

Met ingebouwde vochtsensor
In de automatische stand draait de ventilator in de laagste stand en is de standaard ingebouwde vochtsensor actief. Als deze constateert dat de vochtigheid snel stijgt, zal het toestel naar een hogere stand schakelen. 15 of 30 minuten na het douchen of koken schakelt het toestel weer naar de lage stand.

Afstandsbediening 15RF
De 15RF afstandsbediening is zeer gebruiksvriendelijk. Doormiddel van 6 toetsen kiest de gebruiker in welke stand het toestel draait. De opbouw RF-bediening is eenvoudig te plaatsen: door het gebruik van de batterij is het aanbrengen van bekabeling overbodig.

Kenmerken

  • Inclusief randaarde stekker, ingebouwde vochtsensor en afstandsbediening
  • In de praktijk bewezen de stilste en zuinigste in alle ventilatorstanden
  • Maximale lucht opbrengst van 490 m3/h bij 200 Pa
  • Eenvoudige installatie en onderhoud
  • 90 maanden garantie na registratie (door de eindgebruiker)