Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Pentair Foleo 15 smart waterontharder, 15 liter hars, wifi, 3-4 personen

artikelnr: 4430004leveranciersnr:  4000117W
De slimme waterontharder Foleo is het topmodel van de Pentair waterontharders. Het ontwerp en de bouw van dit systeem steunen op een concept waarvan de prestaties die van concurrerende producten uit het topsegment overtreffen. De Foleo integreert draadloze wifi- en Bluetooth®-technologie...
Lees meer
Bruto prijs: €1.479,54per stuk
Kenmerken
MerkPentair
Leverancierscode4000117W
Product soortWaterontharder
SerieFoleo 5800 XTRI
Hoogte75 cm
Breedte36 cm
Diepte45,6 cm
Inhoud15 liter
Druk1,5 tot 8 bar
Temperatuur2ºC - 38°C
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
De slimme waterontharder Foleo is het topmodel van de Pentair waterontharders. Het ontwerp en de bouw van dit systeem steunen op een concept waarvan de prestaties die van concurrerende producten uit het topsegment overtreffen. De Foleo integreert draadloze wifi- en Bluetooth®-technologie om de synchronisatie met de apps Pentair Home en Pentair Pro mogelijk te maken.In vergelijking met andere ontharders ligt het zoutverbruik van de Foleo tot 50% lager. Dit compacte model is met de modernste kleptechnologieën van Pentair uitgerust. Doordat de ontharder een verbinding met de app Pentair Home kan maken, hebben gebruikers alle nodige informatie binnen handbereik, zoals waarschuwingen, zoutherinneringen en gegevens over het waterverbruik. Met de app kunnen woningeigenaars ook een professional vinden die de ontharder van op afstand in het oog kan houden om die tijdens zijn hele levensduur optimaal te laten presteren. Naast de app Pentair Home is er ook de app Pentair Pro die professionals in staat stelt om snel contact op te nemen met woningeigenaars. Ze kunnen aanvragen van gebruikers om het toestel van op afstand te monitoren, aanvaarden of afwijzen en ze hebben van op afstand zicht op de status van de ontharder zodat ze de klant efficiënter kunnen ondersteunen en een ongeëvenaard productonderhoud kunnen bieden.Kenmerken:- Gemaakt van 100% Pentair onderdelen- Uitgerust met de Fleck 5800 XTRi-klep voor variabele bezouting en upflow-regeneratie- Groot aanraakscherm- Gemakkelijke toegang tot de instellingen via de nieuwe, op het deksel van het cabinet gemonteerde elektronica.- Aansluitingen ingang/uitgang: 1" – BSPT, vrouwelijk- Aansluiting afvoerleiding: ½" – BSPT, mannelijk- Uitneembaar zoutcompartiment- Stroomvereisten: 220 VAC/50 Hz- Waterdrukbereik: 1,5 tot 8 bar- Watertemperatuurbereik: 2 - 38 °C- Hoogwaardig kationactief en zuur hars- Behuizing: polyethyleen met hoge dichtheid- HP-deksel: vervaardigd in ABS- Certificaties: CE, ACS, DM25- Alle grondstoffen hebben een RoHs Reach-goedkeuring - De app Pentair Home geeft eigenaars de mogelijkheid om de actuele status van alle aangesloten watertoestellen van Pentair op te roepen, en om die van op afstand in het oog te houden, op gelijk welk moment en van gelijk waar. Gemoedsrust binnen handbereik.- De app Pentair Pro stuurt in real time meldingen naar de professional om de toestellen van klanten in het oog te houden en om te helpen bij een diagnose zodat een onderhoudsbezoek minder tijd in beslag neemt.De Foleo 15 is geschikt voor 3-4 persoonshuishoudens.(NB: Het aantal persoonshuishouden is ter indicatie en kan, in uitzonderlijke gevallen, afwijken. Bereken daarom vóór iedere installatie, welke waterontharder het beste past bij de situatie.)