Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Remeha qSense Smart Power kamerthermostaat opentherm

artikelnr: 0050497leveranciersnr:  S101460

De Remeha qSense is de ideale kamerthermostaat voor wie eenvoudig en snel naar behoefte de kamertemperatuur wil instellen. Met de handige draai-/drukknop stel je simpelweg de gewenste waarde in. Het overzichtelijke, blauw verlichte display laat de gemeten en de ingestelde temperatuur zien....

Lees meer
Bruto prijs: €92,24per stuk
Kenmerken
MerkRemeha
LeverancierscodeS101460
EAN-Code8713809243180
MontagewijzeOpbouw
KleurWit
Breedte90 mm
UitvoeringOpentherm
Hoogte80 mm
Diepte32.5 mm
Aansluiting2-draads
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Remeha qSense is de ideale kamerthermostaat voor wie eenvoudig en snel naar behoefte de kamertemperatuur wil instellen. Met de handige draai-/drukknop stel je simpelweg de gewenste waarde in. Het overzichtelijke, blauw verlichte display laat de gemeten en de ingestelde temperatuur zien. Ondanks zijn eenvoud biedt de qSense een aantal handige instelmogelijkheden. Zo kan je met de qSense vanuit de woonkamer ook de opwarmsnelheid regelen en de instellingen wijzigen voor het warmhouden van tapwater.

Kenmerken

  • Te combineren met elk type Remeha HR cv-ketel / OpenTherm ketel
  • Geen batterijen nodig
  • Handige functies om in te stellen
  • Ingestelde temperatuur en gemeten temperatuur in één oogopslag af te lezen
  • Service- en storingsmeldingen worden weergegeven
Anderen kochten ook
artikelnr: 2975290leveranciersnr: 0854015
artikelnr: 7720486leveranciersnr: 1000655