Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Rothenberger PURE H2O M cartridge voor demineralisatie

artikelnr: 8503991leveranciersnr:  1500004322

De PURE H₂O Demineralisatiepatronen!

Gebruik van gedemineraliseerd water is essentieel voor vullen van alle verwarmingssystemen met volgens normering VDI 2035. Volgens de geldende richtlijnen moet vulwater voor verwarmingsinstallaties worden voorbehandeld om minerale...

Lees meer
Bruto prijs: €163,00per stuk
Kenmerken
MerkRothenberger
Leverancierscode1500004322
EAN-Code4004625555620
Product soortCartridge
SeriePURE H2O
Lengte480 mm
Diameter120 mm
Uitgebreide info

De PURE H₂O Demineralisatiepatronen!

Gebruik van gedemineraliseerd water is essentieel voor vullen van alle verwarmingssystemen met volgens normering VDI 2035. Volgens de geldende richtlijnen moet vulwater voor verwarmingsinstallaties worden voorbehandeld om minerale afzettingen te voorkomen.

Zelfs bij een lage hardheid kunnen moderne toestellen zoals verwarmingen, warmtepompen en zonne-installaties door kalkaanslag worden beschadigd.

Met de nieuwe PURE H₂O demineralisatiepatronen van ROTHENBERGER is het standaard vullen van verwarmingsinstallaties volgens VDI 2035 snel en eenvoudig. Het gebruik van gedemineraliseerd water voorkomt kalkaanslag en schade door corrosie. Indien deze procedure niet wordt gevolgd, bestaat de kans dat de installatie niet voldoet aan de garantievoorwaarden van de fabrikant.