Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

SolarEdge Home batterij 400V 10kWh

artikelnr: 7770144leveranciersnr:  BAT-10K1PS0B-02

Maak optimaal gebruik van de opgewekte zonne-energie door de energie op te slaan in de SolarEdge Home batterij 400V. De batterij is ontworpen om gemakkelijk aangesloten te worden op de 1-fase omvormers van SolarEdge. De communicatie tussen de omvormer en de batterij is draadloos, waardoor...

Lees meer
Bruto prijs: €7.259,26per stuk
Kenmerken
MerkSolarEdge
LeverancierscodeBAT-10K1PS0B-02
Product soortBatterij
SerieHome
Type400V
Uitgebreide info

Maak optimaal gebruik van de opgewekte zonne-energie door de energie op te slaan in de SolarEdge Home batterij 400V. De batterij is ontworpen om gemakkelijk aangesloten te worden op de 1-fase omvormers van SolarEdge. De communicatie tussen de omvormer en de batterij is draadloos, waardoor er sprake is van minder bekabeling, is het aansluiten van de batterij minder arbeidsintensief en is er een verminderd risico op het maken van installatiefouten. Met de SolarEdge Home batterij 400V heb je meer energie, meer capaciteit en meer onafhankelijkheid.

Geoptimaliseerd voor SolarEdge Home Wave omvormer- en StorEdge omvormer-technologie

  • DC-gekoppelde batterij met uitgebreide systeemprestaties, waardoor meer energie kan worden opgeslagen en gebruik voor on-grid en back-up* toepassingen.
  • Integreert naadloos met het volledige SolarEdge Home-ecosysteem met behulp van SolarEdge Home Netwerk, en biedt één aanspreekpunt voor garantie, ondersteuning en training en vereenvoudigde logistiek & bedrijfsvoering.
  • Verbeterde veiligheid met Rapid Shutdown, SafeDC™.
  • Gekwalificeerd volgens de nieuwste en strengste UL-norm voor brandveiligheid.
  • Zonne-energie, opslag, EV en slimme apparaten worden allemaal gecontroleerd en beheerd door een enkele app voor geoptimaliseerde productie, verbruik en back-up*- stroom.
  • Eenvoudige plug-and-play-installatie, met automatische SetApp-gebaseerde configuratie.
  • Flexibele installatie - wand- of vloermontage, allemaal binnen of buiten.
  • Draadloze communicatie met de omvormer, waardoor op bedrading, arbeid en installatie wordt bespaard.